Τουρισμός για όλους 2020. Αναρτήθηκαν τα αποτελέσματα της κλήρωσης των δικαιούχων

Τουρισμός για όλους 2020. Ποιοι είναι τελικοί δικαιούχοι

Τουρισμός για όλους 2020. Αναρτήθηκαν τα αποτελέσματα της κλήρωσης των δικαιούχων

Έγινε η κλήρωση των δικαιούχων του Προγράμματος Τουρισμός για όλους 2020 και αναρτήθηκαν τα αποτελέσματα

Δικαιούχοι:

Συνδεθείτε στην εφαρμογή για να δείτε την οριστική κατάσταση της αίτησης σας:

ΑΙΤΗΣΗ ΠΟΥ ΚΛΗΡΩΘΗΚΕ: με τη σύνδεση στην εφαρμογή θα δείτε το e-voucher το οποίο μπορείτε να τυπώσετε ή να αποθηκεύσετε και να χρησιμοποιήσετε σύμφωνα με τις ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ EVOUCHER Ημερομηνία άφιξης σε κατάλυμα (check in) είναι η 5 Αυγούστου 2020.

 



 

ΑΙΤΗΣΗ ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΛΗΡΩΘΗΚΕ: Η αίτησή σας έχει γίνει δεκτή αλλά δεν κληρώθηκε.

ΑΙΤΗΣΗ ΠΟΥ ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ: Η αίτησή σας απορρίφθηκε καθώς δεν πληρούνται τα εισοδηματικά κριτήρια.

 

https://www.tourism4all.gov.gr/

 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ E-VOUCHER ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Πως θα επιλέξω κατάλυμα;

Ο κατάλογος με το ΟΡΙΣΤΙΚΟ Μητρώο Παρόχων ανά περιφέρεια έχει αναρτηθεί στην εφαρμογή www.tourism4all.gov.gr. Θα πρέπει να επιλέξετε το κατάλυμα που σας ενδιαφέρει και να κάνετε κράτηση είτε τηλεφωνικά είτε μέσω email για την περίοδο που σας ενδιαφέρει.

Τι ποσό δικαιούμαι;

Το ποσό που δικαιούστε εξαρτάται από την τιμή συνεργασίας που έχει δηλώσει το κατάλυμα στο οποίο θα κάνετε κράτηση. Σε κάθε περίπτωση το ύψος της οικονομικής αξίας του e-voucher που αποτελεί την επιδότηση του δικαιούχου και των ωφελουμένων αυτού, είναι το πενήντα τοις εκατό (50%) ή εξήντα τοις εκατό (60%) για τις κατηγορίες ατόμων με ποσοστό νοητικής ή σωματικής αναπηρίας τουλάχιστον 67%, της τιμής που δηλώθηκε από τον πάροχο για την συμμετοχή του στο πρόγραμμα. Το ανώτατο όριο κατ’ άτομο (δικαιούχο ή ωφελούμενο) και ανά διανυκτέρευση είναι τριάντα ευρώ (30€) με προϋπόθεση την διαμονή τεσσάρων (4) διανυκτερεύσεων.

Ποιες είναι οι υποχρεώσεις του δικαιούχου και των ωφελουμένων;

Ο δικαιούχος και τα ωφελούμενα μέλη του e -voucher:

  • Επιλέγουν κατάλυμα από το Μητρώο Παρόχων και με δική τους ευθύνη κάνουν τη σχετική κράτηση αναφέροντας ότι είναι δικαιούχοι του προγράμματος «Τουρισμός για όλους» του Υπουργείου Τουρισμού και κάτοχοι e-voucher.
  • Το evoucher μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο σε ένα κατάλυμα για 4 συνεχείς διανυκτερεύσεις, είναι προσωπικό και δεν μεταβιβάζεται σε άλλα πρόσωπα.
  • Από το μητρώο παρόχων ενημερώνονται για την δηλωθείσα, από τον πάροχο, τιμή συνεργασίας. Η τιμή συνεργασίας επιδοτείται από το πρόγραμμα σε ποσοστό 50% (ή 60% ως ορίζεται) με ανώτατο ποσό τα 30€/άτομο/ανά διανυκτέρευση, και ο δικαιούχος συμμετέχει πληρώνοντας το υπόλοιπο.
  • Προϋπόθεση για τη χρήση του evoucher είναι η διαμονή των 4 διανυκτερεύσεων. Αν ο δικαιούχος αποχωρήσει νωρίτερα από τις 4 διανυκτερεύσεις, το σύνολο του κόστους της διαμονής βαρύνει τον δικαιούχο, ακυρώνεται το e-voucher σύμφωνα με τα οριζόμενα στη Δημόσια Πρόσκληση
  • Σε περίπτωση που ζητηθεί προκαταβολή από τον παρόχο αφαιρείται κατά την αναχώρηση από το ποσό της συμμετοχής του δικαιούχου.
  • Η συμφωνία με το κατάλυμα για το κόστος παραμονής για διάστημα μεγαλύτερο των 4 διανυκτερεύσεων γίνεται μεταξύ παρόχου και δικαιούχου και το Υπουργείο Τουρισμού δεν εμπλέκεται σ’ αυτήν.

 

 


odigostoupoliti: Συντακτική ομάδα του Οδηγού του Πολίτη
Related Post