odigostoupoliti.eu
H Κεντρική Επιτροπή Διαγωνισμού (Κ.Ε.Δ.) του ΑΣΕΠ γνωστοποιεί ότι το Σάββατο 4 Μαρτίου 2023 πραγματοποιήθηκε η διεξαγωγή του πανελληνίου γραπτού διαγωνισμού (ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ/ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 2Γ/2022), για τη διαδικασία κατάταξης υποψηφίων σε πίνακα βαθμολογίας ανά κατηγορία και κλάδο/ειδικότητα ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗΣ και ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ σύμφωνα με το άρθρο 8 του ν.4765/2021 (πρώτο στάδιο) (Φ.Ε.Κ. 75/ τ. ΑΣΕΠ/21.11.2022).
Η γραπτή εξέταση πραγματοποιήθηκε με τη μέθοδο των ερωτήσεων πολλαπλών επιλογών σε συνολικά πεντακόσια είκοσι επτά (527) Εξεταστικά Κέντρα, κατανεμημένα σε σαράντα τέσσερις (44) Περιφερειακές Ενοτήτες.
Προσήλθαν για να εξεταστούν 76.799 υποψήφιοι (ποσοστό συμμετοχής 71%).
Αναλυτικότερα, η προσέλευση των υποψηφίων έχει ως εξής:
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΡΟΣΗΛΘΑΝ ΠΟΣΟΣΤΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
ΠΕ 54.915 70%
ΤΕ 21.884 73%
Τα θέματα της γραπτής εξέτασης και οι απαντήσεις αυτών θα αναρτηθούν στον διαδικτυακό τόπο του Α.Σ.Ε.Π. (www.asep.gr) εντός των προσεχών ημερών.
Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών επί της δεξιάς λωρίδας της Λεωφόρου Βασ. Σοφίας την Τρίτη 9.12.205…
Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί λόγω των αγροτικών κινητοποιήσεων: Συνεχής ενημέρωση από την Ελληνική Αστυνομία για…
Πως πρέπει να εκδίδονται οι ιατρικές βεβαιώσεις για συμμετοχή σε αθλητικές δραστηριότητες. Οι ιατρικές βεβαιώσεις…
ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ Πιθανώς τοπικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες στη βόρεια Κρήτη, κυρίως από το απόγευμα. ΓΕΝΙΚΑ…
ΔΕΗ myHome EnterTwo: Νέο σταθερό τιμολόγιο ρεύματος με 2 ζώνες χρέωσης. To ΔΕΗ myHome EnterTwo,…
Σεισμός στην Λακωνία μεγέθους 3.2 Ρίχτερ με επίκεντρο την περιοχή της Σκάλας Λακωνίας (6 χλμ…