ΑΣΕΠ 4Κ/2020. Αποστολή δικαιολογητικών για προσλήψεις στους δήμους

odigostoupoliti.eu

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΥΠΟΒΟΛΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΣΕΠ 4Κ/2020

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΕ

Προκειμένου να καταρτιστούν, κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 29 του ν.5013/2023, οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης και διοριστέων για την πρόσληψη σε προσωποπαγείς θέσεις, τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης σε Ο.Τ.Α. α΄ βαθμού της Χώρας (Υπουργείο Εσωτερικών), από τον πίνακα χωρίς εμπειρία (η εμπειρία – γενική και ειδική – δε λαμβάνεται υπόψη και δε βαθμολογείται ως κριτήριο κατάταξης), σύμφωνα με την προκήρυξη Α.Σ.Ε.Π. 4Κ/2020 (ΦΕΚ 15/18.05.2020, Τεύχος Προκηρύξεων Α.Σ.Ε.Π.),

το ΑΣΕΠ καλεί

τους υποψηφίους που υπέβαλαν αίτηση υπαγωγής στην εν λόγω διαδικασία και περιλαμβάνονται στον πίνακα της παρούσας Ανακοίνωσης, να υποβάλουν ηλεκτρονικά τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, σύμφωνα με τα αναγραφόμενα στα Παραρτήματα Β΄, Γ΄ και Δ΄ της οικείας προκήρυξης.

Η προθεσμία της ηλεκτρονικής υποβολής των δικαιολογητικών (Β Στάδιο) αρχίζει στις 7 Μαρτίου 2024 ημέρα Πέμπτη ώρα 8:00 και λήγει στις 21 Μαρτίου 2024 ημέρα Πέμπτη και ώρα 14:00.

Τονίζεται ότι, οι υποψήφιοι που περιλαμβάνονται στον πίνακα της παρούσας Ανακοίνωσης και οι οποίοι δεν θα αποστείλουν στο ΑΣΕΠ ηλεκτρονικά τα απαιτούμενα κατά περίπτωση δικαιολογητικά εντός της προαναφερόμενης προθεσμίας, θα αποκλειστούν από την περαιτέρω διαδικασία.

Διευκρινίζεται ότι, σύμφωνα με σχετική σύσταση του υπευθύνου Προστασίας Δεδομένων, οι υποψήφιοι εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό μητρώου υποψηφίου, ο οποίος αναγράφεται στην ηλεκτρονική τους αίτηση.

Για την ομαλή λειτουργία του συστήματος υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων και δικαιολογητικών συμμετοχής, συνιστάται στους υποψήφιους να μην αναμένουν την τελευταία ημέρα για να υποβάλουν την ηλεκτρονική τους αίτηση με τα επισυναπτόμενα δικαιολογητικά καθώς τυχόν υπερφόρτωση του διαδικτύου ή σφάλμα στη σύνδεση με αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε δυσκολία ή αδυναμία υποβολής αυτής. Επιπλέον, προς διευκόλυνση των υποψηφίων παρουσιάζεται σε Γράφημα, ο αριθμός των επισκέψεων ανά ώρα της ημέρας στον Κόμβο του ΑΣΕΠ (ενδεικτικά παρατίθεται η κίνηση τον μήνα Φεβρουάριο για τα έτη 2023 και 2022).

Το ΑΣΕΠ δε φέρει ευθύνη για τυχόν αδυναμία υποβολής που οφείλεται στους προαναφερόμενους παράγοντες.

Για τυχόν τεχνικές διευκρινίσεις και μόνο σχετικά με τη διαδικασία ηλεκτρονικής υποβολής των δικαιολογητικών συμμετοχής, οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στη Διεύθυνση Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών και Ανάπτυξης Εφαρμογών του ΑΣΕΠ ακολουθώντας τον σύνδεσμο: https://www.asep.gr/helpdesk > Δημιουργία Ερωτήματος > Τεχνικές ερωτήσεις ή τηλεφωνικά (2131319100 – Επιλογή 4):

Τις εργάσιμες ημέρες

· Κατά τις ώρες 08:00 μέχρι 20:00

Τις αργίες

· Κατά τις ώρες 10:00 μέχρι 16:00 εξαιρουμένης της Δευτέρας,18 Μαρτίου 2024

Για γενικές διευκρινίσεις σχετικά με την Προκήρυξη και τη συμμετοχή σε αυτή (δικαιολογητικά, τίτλοι σπουδών κ.λπ.) οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Πολιτών του ΑΣΕΠ ακολουθώντας τον σύνδεσμο: https://www.asep.gr/helpdesk > Δημιουργία Ερωτήματος > Γενικές διευκρινίσεις ή τηλεφωνικά (2131319100, Επιλογή 2), τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 08:00 μέχρι 14:00).

odigostoupoliti: Συντακτική ομάδα του Οδηγού του Πολίτη
Related Post