Μέσα Μαζικής Μεταφοράς (ΜΜΜ)

Αθήνα – Θεσσαλονίκη σε 4 ώρες με αμαξοστοιχίες ETR470

Έναρξη δρομολογίων των νέων, σύγχρονων αμαξοστοιχιών ETR470 που εκτελούν τη διαδρομή Αθήνα – Θεσσαλονίκη σε λιγότερο από 4 ώρες

 

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. πιστή στις δεσμεύσεις της για αναβαθμισμένες, ασφαλείς και ποιοτικές υπηρεσίες προς το επιβατικό κοινό, ανακοινώνει την έναρξη δρομολογίων των νέων, σύγχρονων αμαξοστοιχιών ETR470, από την Κυριακή 15 Μαΐου 2022, που εκτελούν τη διαδρομή Αθήνα – Θεσσαλονίκη & Θεσσαλονίκη – Αθήνα, σε λιγότερο από 4 ώρες.

Οι αμαξοστοιχίες ETR470 διαθέτουν εννέα βαγόνια, ένα εκ των οποίων είναι εστιατόριο και μπαρ, τρία βαγόνια πρώτης θέσης και τέσσερα οικονομικής. Κάθε αμαξοστοιχία μπορεί να μεταφέρει πάνω από 600 επιβάτες και περιλαμβάνει όλες τις ανέσεις, για ένα ξεκούραστο και γρήγορο ταξίδι, βελτιώνοντας την ταξιδιωτική εμπειρία.

Το πρώτο πρωινό δρομολόγιο της αμαξοστοιχίας ETR470 αναχωρεί από τον Σταθμό της Αθήνας στις 07:22 με μια ενδιάμεση στάση στη Λάρισα στις 09:58 και άφιξη στον Σταθμό της Θεσσαλονίκης στις 11:20.

Το επόμενο δρομολόγιο του ETR470 αναχωρεί από τον Σταθμό της Αθήνας στις 17:22 με μια ενδιάμεση στάση στη Λάρισα στις 20:00 και άφιξη στον Σταθμό της Θεσσαλονίκης στις 21:21.

 



 

Αντίστοιχα, το πρώτο πρωινό δρομολόγιο της αμαξοστοιχίας ETR470 αναχωρεί από τον Σταθμό της Θεσσαλονίκης στις 07:08 με μια ενδιάμεση στάση στη Λάρισα στις 08:09 και άφιξη στον Σταθμό της Αθήνας στις 11:03.

Το επόμενο δρομολόγιο του ETR470 αναχωρεί από τον Σταθμό της Θεσσαλονίκης στις 17:08 με μια ενδιάμεση στάση στη Λάρισα στις 18:08 και άφιξη στον Σταθμό της Αθήνας στις 21:04.

Με αφορμή την έναρξη λειτουργίας των νέων αμαξοστοιχιών ETR470, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ προσφέρει έκπτωση 20% για 20 ημέρες (η προσφορά ισχύει για ταξίδια τα οποία θα πραγματοποιηθούν από τις 15 Μαΐου 2022 μέχρι και τις 3 Ιουνίου 2022) σε όσους ταξιδιώτες επιλέξουν τις αμαξοστοιχίες ETR470, στο ξεκίνημα της νέας εποχής για τον ελληνικό σιδηρόδρομο.

 


odigostoupoliti

Συντακτική ομάδα του Οδηγού του Πολίτη

Share
Published by
odigostoupoliti

Recent Posts

Νέα δημοσκόπηση της εταιρείας Opinion Poll (17.12.2025)

Νέα δημοσκόπηση της εταιρείας Opinion Poll (17.12.2025) για το Action24. Εκτίμηση ψήφου: Νέα Δημοκρατία 29,7%…

4 hours ago

Αύξηση του ορίου ηλικίας για εισαγωγή στις Σχολές Αξιωματικών και Αστυφυλάκων ΕΛΑΣ

Αύξηση του ορίου ηλικίας για εισαγωγή στις Σχολές Αξιωματικών και Αστυφυλάκων ΕΛΑΣ. Αλλαγή ανώτατου ηλικιακού…

5 hours ago

Αποτελέσματα και ενστάσεις για το voucher 800 ευρώ για Πρώιμη Παιδική Παρέμβαση

Αποτελέσματα και ενστάσεις για το voucher 800 ευρώ για Πρώιμη Παιδική Παρέμβαση: Αναρτήθηκε σήμερα στην…

5 hours ago

Πρόγνωση του καιρού για την Πέμπτη 18.12.2025

Γενικά αίθριος καιρός σε όλη τη χώρα, με παροδικές τοπικές νεφώσεις. Η ορατότητα θα είναι…

5 hours ago

Πληρωμές ΟΠΕΚΑ: Στα ΑΤΜ το Επίδομα Στέγασης (Ενοικίου) Δεκεμβρίου 2025

Πληρωμές ΟΠΕΚΑ: Στα ΑΤΜ το Επίδομα Στέγασης (Ενοικίου) Δεκεμβρίου 2025. Συγκεκριμένα: Η πληρωμή στους δικαιούχους γίνεται μετά…

11 hours ago

Σήμερα οι πληρωμές ΟΠΕΚΕΠΕ στους αγρότες

Σήμερα οι πληρωμές ΟΠΕΚΕΠΕ στους αγρότες: Από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και τον ΟΠΕΚΕΠΕ εκδόθηκε…

12 hours ago