odigostoupoliti.eu
Αττική Οδός: Κλειστή από τις 23:00 το βράδυ της Τετάρτης 9/11 και για 6 ώρες η σήραγγα Βριλησσίων στην κατεύθυνση προς Ελευσίνα για τη διεξαγωγή Άσκησης Πυρόσβεσης μεγάλης κλίμακας
Άσκηση Πυρόσβεσης μεγάλης κλίμακας θα διεξαχθεί στη σήραγγα Βριλησσίων της Αττικής Οδού, από τις 23:00 το βράδυ της Τετάρτης 9 Νοεμβρίου μέχρι τις 05:00 το πρωί της Πέμπτης 10 Νοεμβρίου, με τη συμμετοχή των Αττικών Διαδρομών, της Πυροσβεστικής, της Ελληνικής Αστυνομίας και του ΕΚΑΒ.
Ειδικότερα, δυνάμει απόφασης της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα θα υπάρξει ολικός αποκλεισμός της κυκλοφορίας στη σήραγγα Βριλησσίων στο ρεύμα προς Ελευσίνα, καθώς και ολικός αποκλεισμός του κλάδου εισόδου Πλακεντίας (κόμβος 13) προς Ελευσίνα.
Η κυκλοφορία από Αεροδρόμιο / Μαρκόπουλο / Κατεχάκη θα εκτρέπεται στην έξοδο Πεντέλης (έξοδος 12) και μέσω της οδού Αττικής (πάρκο Βριλησσίων άνωθεν της σήραγγας) θα επανεισέρχεται στην Αττική Οδό προς Ελευσίνα από τον σταθμό διοδίων Πεντέλης Δυτικά, άνευ δεύτερης καταβολής διοδίων.
Ομοίως, η κυκλοφορία με προορισμό την Αττική Οδό προς Ελευσίνα μέσω του κλάδου εισόδου του κόμβου Πλακεντίας (κόμβος 13), θα εκτρέπεται μέσω της οδού Αττικής και θα εισέρχεται στην Αττική Οδό προς Ελευσίνα από τον σταθμό διοδίων Πεντέλης Δυτικά, άνευ καταβολής διοδίων.
ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΥΠ’ ΑΡΙΘΜ. 52 - ΦΕΚ Τεύχος Α 99/12.06.2025 Θέση σε κυκλοφορία δύο νέων…
Αλλαγές στην άδεια οδήγησης και τα παράβολα: Με απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών…
Γενικά αίθριος καιρός, όμως μετά το μεσημέρι στα δυτικά ηπειρωτικά θα εκδηλωθούν όμβροι και κυρίως…
ΜΕΤΡΟ: Διακοπή κυκλοφορίας στη Γραμμή 3 του Μετρό τώρα, απόγευμα της Πέμπτης 12.6.2025, μετά από…
Ετήσια άδεια εργαζομένων 2025. Ποιοι εργαζόμενοι δικαιούνται την ετήσια άδεια και πότε πληρώνεται το επίδομα…
ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΥΠ’ ΑΡΙΘΜ. 50 - ΦΕΚ Τεύχος Α 91/06.06.2025 Καθιέρωση της 26ης Οκτωβρίου ως…