Προσλήψεις Προκήρυξεις Εύρεση εργασίας

ΔΥΠΑ: 8.000 θέσεις εργασίας σε 300 επιχειρήσεις στην «Ημέρα Καριέρας»

ΔΥΠΑ: 8.000 θέσεις εργασίας σε 300 επιχειρήσεις στην «Ημέρα Καριέρας». Η 50ή εκδήλωση «Ημέρα Καριέρας» της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) επιστρέφει δυναμικά στην Αθήνα, σηματοδοτώντας ένα σημαντικό ορόσημο για τον θεσμό που φέρνει πιο κοντά την εργασία με τις πραγματικές ανάγκες της αγοράς.

Η μεγαλύτερη μέχρι σήμερα διήμερη εκδήλωση για την απασχόληση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2026 και το Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2026, στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου (Δωδεκανήσου 106), από τις 10:00 έως τις 18:00, μετατρέποντας τον χώρο σε έναν ζωντανό κόμβο ευκαιριών, δικτύωσης και επαγγελματικής προοπτικής.

Πρόκειται για ένα διήμερο ουσιαστικής διασύνδεσης, που φέρνει στον ίδιο χώρο πολίτες που αναζητούν το επόμενο επαγγελματικό τους βήμα και επιχειρήσεις που αναζητούν ανθρώπινο δυναμικό, ενισχύοντας την άμεση επικοινωνία και τη στοχευμένη επαφή με την αγορά εργασίας.

Στην εκδήλωση συμμετέχουν περισσότερες από 300 επιχειρήσεις, προσφέροντας πάνω από 8.000 θέσεις εργασίας, σε ένα ευρύ φάσμα ειδικοτήτων, για όλα τα επίπεδα εκπαίδευσης και εμπειρίας.

Η είσοδος είναι ελεύθερη, ενώ η προεγγραφή πραγματοποιείται μέσω της πλατφόρμας:

https://www.eventora.com/el/Events/imera-karieras-dypa-athina-ianuarios-2026

Κατά τη διάρκεια του διημέρου, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να έρθουν σε άμεση επαφή με στελέχη ανθρώπινου δυναμικού, να ενημερωθούν για ανοιχτές θέσεις εργασίας, να καταθέσουν βιογραφικά σημειώματα και να διερευνήσουν επαγγελματικές ευκαιρίες σε διαφορετικούς κλάδους της οικονομίας.

Παράλληλα, στελέχη της ΔΥΠΑ και της Μονάδας Εξυπηρέτησης Μεσαίων και Μεγάλων Επιχειρήσεων (ΜΕΜΜΕ) θα βρίσκονται στον χώρο, παρέχοντας πληροφορίες για ενεργές δράσεις, προγράμματα απασχόλησης και υπηρεσίες υποστήριξης ανέργων και επιχειρήσεων.

 

Δημοσιεύτηκε στον Οδηγό του Πολίτη (https://www.odigostoupoliti.eu)

odigostoupoliti

Συντακτική ομάδα του Οδηγού του Πολίτη

Share
Published by
odigostoupoliti

Recent Posts

Η βασική σύνταξη του ΟΓΑ το 2026 μετά την αύξηση

Η βασική σύνταξη του ΟΓΑ το 2026 μετά την αύξηση: Πως διαμορφώνεται για το 2026…

11 hours ago

Πρόγνωση του καιρού για την Τρίτη 3.3.2026

Γενικά αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις κατά τόπους και κατά διαστήματα, οι οποίες στα δυτικά…

11 hours ago

Υποχρεωτική η ηλεκτρονική ενημέρωση του πολίτη από τις δημόσιες υπηρεσίες για την πορεία της υπόθεσής του

Υποχρεωτική η ηλεκτρονική ενημέρωση του πολίτη από τις δημόσιες υπηρεσίες για την πορεία της υπόθεσής…

12 hours ago

Υπεύθυνη Δήλωση Λογιστών και Φοροτεχνικών για το έτος 2026

Υπεύθυνη Δήλωση Λογιστών και Φοροτεχνικών για το έτος 2026: Σύμφωνα με το ισχύον θεσμικό πλαίσιο…

13 hours ago

Τα κατώτατα όρια των συντάξεων χηρείας μετά την αύξηση και απαιτούμενη διάρκεια του γάμου

Τα κατώτατα όρια των συντάξεων χηρείας μετά την αύξηση της Εθνικής Σύνταξης το 2026 και…

13 hours ago

Λοιπό Επικουρικό Προσωπικό Υγείας: Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Λοιπό Επικουρικό Προσωπικό Υγείας: Προθεσμία υποβολής αιτήσεων. «Λόγω τεχνικού προβλήματος, η εφαρμογή θα ενεργοποιηθεί την…

13 hours ago