Νέα - Επικαιρότητα

Επικαιροποίηση του Έκτακτου Δελτίου Επιδείνωσης Καιρού (18.3.2025)

Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης καιρού που εκδόθηκε την Τρίτη 18-03-2025 και ώρα 10:30 τοπική, επικαιροποιείται σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία. Επισημαίνεται πως δεν υπάρχουν ουσιαστικές διαφοροποιήσεις από το αρχικό δελτίο.

Συγκεκριμένα:

Την Τρίτη 18-03-2025 και την Τετάρτη 19-03-25 προβλέπονται στη χώρα μας, αισθητή πτώση της θερμοκρασίας (συνολικά κατά 12 με 15 βαθμούς), ισχυρές βροχές, καταιγίδες και χιονοπτώσεις στα ορεινά, τα ημιορεινά και κατά τόπους σε περιοχές της ανατολικής ηπειρωτικής χώρας με χαμηλότερο υψόμετρο.
Θυελλώδεις βόρειοι βορειοανατολικοί άνεμοι εντάσεως 8 και τοπικά 9 μποφόρ θα πνέουν στο Αιγαίο και τα ανατολικά ηπειρωτικά από το απόγευμα της Τρίτης έως και τις βραδινές ώρες της Τετάρτης.

 

 

Δείτε την πρόγνωση του καιρού για την περιοχή σας – θερμοκρασία, άνεμος, υγρασία και όλα τα στοιχεία

Βρείτε παρακάτω την περιοχή που σας ενδιαφέρει και πατήστε τον αντίστοιχο σύνδεσμο (link)

 

Δείτε την πρόγνωση του καιρού ακριβώς για την περιοχή σας

 

Αναλυτικά:

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού

 

Συγκεκριμένα:

Α. Ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται:

α. Στη Χαλκιδική, τη Θεσσαλία (κυρίως τη Μαγνησία), τις Σποράδες, την Εύβοια, την Φθιώτιδα και τη Βοιωτία από νωρίς το απόγευμα της Τρίτης 18-03-25 και έως τα ξημερώματα της Τετάρτης 19-03-2025.

β. Στην Κρήτη τις πρωινές ώρες της Τετάρτης 19-03-2025.

Β. Χιονοπτώσεις κατά τόπους πυκνές θα σημειωθούν:

α. Σήμερα Τρίτη 18-03-2025 από τις προμεσημβρινές ώρες έως και το βράδυ στα ορεινά και τα ημιορεινά της Μακεδονίας, της Θράκης και της Ηπείρου, ενώ στη Μακεδονία και τη Θράκη θα χιονίσει και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο.

β. Από αργά το απόγευμα της Τρίτης 18-03-2025 έως και τις πρωινές ώρες της Τετάρτης 19-03-2025 στα ορεινά, τα ημιορεινά καθώς και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο της Θεσσαλίας, της Εύβοιας, της Ευρυτανίας, της Φθιώτιδας και της Βοιωτίας.

γ. Την Τετάρτη 19-03-2025 έως και τις προμεσημβρινές ώρες στα ορεινά και ημιορεινά της ανατολικής Πελοποννήσου και έως το βράδυ στα ορεινά της Κρήτης.

 

 

Περισσότερες λεπτομέρειες στα καθημερινά τακτικά δελτία καιρού και την ιστοσελίδα της ΕΜΥ (emy.gr) και του Εθνικού Αστεροσκοπείου (https://meteo.gr/)

 

 

 

Δημοσιεύτηκε στον Οδηγό του Πολίτη (https://www.odigostoupoliti.eu)

odigostoupoliti

Συντακτική ομάδα του Οδηγού του Πολίτη

Share
Published by
odigostoupoliti

Recent Posts

Ημερομηνία πληρωμής της επιστροφής ενοικίου 2026: Ποια είναι τα ποσά και οι νέοι δικαιούχοι

Ημερομηνία πληρωμής της επιστροφής ενοικίου 2026: Ποια είναι τα ποσά και οι νέοι δικαιούχοι Οι δικαιούχοι…

9 hours ago

Σημαντική αλλαγή στην φορολογία των τριτέκνων και των κατ’ επάγγελμα αγροτών

Σημαντική αλλαγή στην φορολογία των τριτέκνων και των κατ’ επάγγελμα αγροτών Μέχρι ποιο ποσό παύουν…

10 hours ago

Πρόγνωση του καιρού για την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2026

Την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2026 περιμένουμε τοπικές βροχές σε αρκετά ηπειρωτικά τμήματα και στην Κρήτη,…

11 hours ago

Μόνιμη μείωση ασφαλιστικών εισφορών από την 1 Απριλίου 2027

Μόνιμη μείωση ασφαλιστικών εισφορών από την 1 Απριλίου 2027 Με διάταξη που περιλαμβάνεται στο νομοσχέδιο…

13 hours ago

Αυξάνεται το επίδομα γέννησης και τα αναδρομικά που προκύπτουν πληρώνονται έως 31 Δεκεμβρίου 2026

Αυξάνεται το επίδομα γέννησης και τα αναδρομικά που προκύπτουν από την διαφορά πληρώνονται έως 31…

14 hours ago

Από την 1η Ιανουαρίου 2027 αυξάνονται τα αναπηρικά επιδόματα

Από την 1η Ιανουαρίου 2027 αυξάνονται τα αναπηρικά επιδόματα κατά ποσοστό ίσο με τον συντελεστή…

14 hours ago