Οχήματα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα την Κυριακή 17-03-2019

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα την Κυριακή 17-03-2019

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα την Κυριακή 17 Μαρτίου 2019 και κατά τις ώρες 7.00 έως 13.00, λόγω διεξαγωγής του Ημιμαραθωνίου Αθήνας με αφετηρία και τερματισμό την πλατεία Συντάγματος



Αναλυτικά οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

Α. Προσωρινή και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων (συμπεριλαμβανομένων των ποδηλάτων) την Κυριακή 17/03/2019 και κατά τις ώρες 7.00 έως 13.00, στις κατωτέρω λεωφόρους, οδούς και πλατείες περιοχής Δήμου Αθηναίων ως εξής:

  • Λ. Βασ. Αμαλίας, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Βασ. Όλγας και της οδού Ελ. Βενιζέλου (Πανεπιστημίου), και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο. Στο συγκεκριμένο τμήμα η διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων θα ισχύσει κατά τις ώρες 05:00 έως 14:00.
  • Λ. Βασ. Αμαλίας, στο τμήμα της μεταξύ των λεωφόρων Βασ. Όλγας και Συγγρού και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
    Πανεπιστημίου (Ελ. Βενιζέλου), Σταδίου, Ακαδημίας, Φιλελλήνων, και Σόλωνος σε όλο το μήκος τους, καθώς και στις καθέτους αυτών έως την πρώτη παράλληλο.
  • Πλατεία Ομονοίας.
  • Πλατεία Συντάγματος.
  • Πατησίων – 28ης Οκτωβρίου, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Αλεξάνδρας και της πλ. Ομονοίας, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
  • Πατησίων – 28ης Οκτωβρίου, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Αλεξάνδρας και της οδού Αγ. Μελετίου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο. Στο συγκεκριμένο τμήμα η διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων θα ισχύσει κατά τις ώρες 7:00 έως 11:00.
  • Λ. Βασ. Όλγας, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
  • Λ. Συγγρού, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Αμ. Φραντζή και της Λ. Βασ. Αμαλίας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
  • Καλλιρόης, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Αμ. Φραντζή και Αθ. Διάκου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
  • Αθ. Διάκου, Ηρ. Αττικού, Αραβαντινού και Ησιόδου σε όλο το μήκος τους και στις καθέτους αυτών έως την πρώτη παράλληλο.
  • Π. Τσαλδάρη (Πειραιώς), στο τμήμα της μεταξύ της οδού Κολωνού και της πλ. Ομονοίας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
  • Αθηνάς, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Σοφοκλέους και της πλ. Ομονοίας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
  • Ανώνυμη οδός (δίπλα στο πάρκο Ελευθερίας), σε όλο το μήκος της.
  • Κόκκαλη, σε όλο το μήκος της.
  • Μονής Πετράκη, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Υψηλάντου και της Λ. Βασ. Σοφίας.
  • Χαζηκώστα, σε όλο το μήκος της.
  • Ζαχάρωφ, σε όλο το μήκος της.
  • Τσόχα, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Π. Κυριακού και της Λ. Βασ. Σοφίας.
  • Λ. Βουλιαγμένης, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Τιμολέοντος και Αρδηττού, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθ. Διάκου.
  • Αρδηττού, στο τμήμα της μεταξύ των λεωφόρων Βουλιαγμένης και Βασ. Όλγας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
  • Λ. Βασ. Κων/νου, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Βασ. Όλγας και της οδού Βασ. Αλεξάνδρου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
  • Λ. Βασ. Σοφίας, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Φειδιππίδου και της Λ. Βασ. Κων/νου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο, εξαιρουμένης της οδού Παπαδιαμαντοπούλου.
  • Λ. Κηφισίας, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Πανόρμου και Φειδιππίδου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς τη Λ. Βασ. Σοφίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
  • Λ. Αλεξάνδρας, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο, πλην των οδών Ιπποκράτους και Χαριλάου Τρικούπη.
  • Λ. Μεσογείων, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ζαγοράς και Φειδιππίδου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λ. Αλεξάνδρας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
  • Φειδιππίδου, στο τμήμα της μεταξύ των Λεωφόρων Μεσογείων και Βασ. Σοφίας, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λ. Αλεξάνδρας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.



Β. Απαγόρευση της κάθετης διέλευσης των οχημάτων

Απαγόρευση της κάθετης διέλευσης των οχημάτων από την Ημιμαραθώνια διαδρομή, κατά τις ώρες που τα τμήματα αυτής θα είναι αποκλεισμένα από την κυκλοφορία αυτών, εκτός των παρακάτω ελεγχόμενων κόμβων κάθετης διέλευσης:

  • Λ. Αλεξάνδρας – Ιπποκράτους.
  • Λ. Αλεξάνδρας – Χαρ. Τρικούπη.
  • Πατησίων – 28ης Οκτωβρίου – Κοδριγκτώνος.
  • Πατησίων – 28ης Οκτωβρίου – Στουρνάρα.
  • Λ. Βασ. Σοφίας – Ηρώδου Αττικού (μόνο για τα οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας).
  • Λ. Βασ. Σοφίας – Παπαδιαμαντοπούλου.
  • Λ. Βασ. Σοφίας – Κόκκαλη.
  • Λ. Βασ. Σοφίας – Ρηγίλλης (μόνο για οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και του Ε.Κ.Α.Β.).
  • Λ. Βασ. Κων/νου – Ριζάρη.
  • Λ. Βασ. Κων/νου – Βασ. Γεωργίου.
  • Λ. Βασ. Κων/νου – Λ. Βασ. Σοφίας.

Α. Η διακοπή της κυκλοφορίας στις παραπάνω λεωφόρους, οδούς και πλατείες θα πραγματοποιείται σταδιακά και ανάλογα με τις παρουσιαζόμενες κυκλοφοριακές συνθήκες.

Β. Τα χρονικά διαστήματα των ανωτέρω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, δύναται να παραταθούν ή να μειωθούν και πέραν των καθορισμένων ωρών, καθώς και να μην εφαρμοσθούν, εφόσον οι κυκλοφοριακές συνθήκες επιβάλλουν αυτό, κατά την κρίση του επικεφαλής των μέτρων τροχαίας.


odigostoupoliti

Συντακτική ομάδα του Οδηγού του Πολίτη

Share
Published by
odigostoupoliti

Recent Posts

Απόσυρση από την ελληνική αγορά ασύρματου ηχείου

Απόσυρση από την ελληνική αγορά ασύρματου ηχείου: Η ΕΕΤΤ με την απόφασή της με αριθμό…

28 seconds ago

Σεισμός με επίκεντρο την περιοχή των Καλαβρύτων

Σεισμός στα Καλάβρυτα μεγέθους 3.6 Ρίχτερ με επίκεντρο την περιοχή των Καλαβρύτων Αχαΐας (9 χλμ…

20 minutes ago

ΔΥΠΑ: Πρόγραμμα απασχόλησης ανέργων με επιδότηση μισθού και εκπαιδευτικό επίδομα 400 ευρώ

ΔΥΠΑ: Πρόγραμμα απασχόλησης ανέργων με επιδότηση μισθού και εκπαιδευτικό επίδομα 400 ευρώ. Νέο πρόγραμμα της…

49 minutes ago

Ποιες οικοδομικές άδειες πρέπει να γνωστοποιηθούν στο ΥΠΕΝ

Ποιες οικοδομικές άδειες πρέπει να γνωστοποιηθούν στο ΥΠΕΝ: Σας ενημερώνουμε ότι εκδόθηκε στο ΦΕΚ B’…

1 hour ago

ΑΔΕΔΥ: Ανακοίνωση για τον 13ο και 14ο μισθό και στάση εργασίας

ΑΔΕΔΥ: Ανακοίνωση για τον 13ο και 14ο μισθό και στάση εργασίας «ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ «Διαρροή» ή…

2 hours ago

ΔΥΠΑ: 4.000 εργασίας σε 150 επιχειρήσεις στην Θεσσαλονίκη

ΔΥΠΑ: 4.000 εργασίας σε 150 επιχειρήσεις στην Θεσσαλονίκη. Η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) διοργανώνει την…

3 hours ago