Απεργία - Στάση Εργασίας

ΜΕΤΡΟ, Ηλεκτρικός, ΤΡΑΜ: Στάσεις εργασίας την Παρασκευή 28.2.2025

ΜΕΤΡΟ, Ηλεκτρικός, ΤΡΑΜ: Στάσεις εργασίας την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2025

Σύμφωνα με ανακοίνωση των εργαζομένων της ΣΤΑΣΥ, Μετρό, Τραμ κι Ηλεκτρικός θα λειτουργήσουν από τις 9 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα της Παρασκευής 28 Φεβρουαρίου 2025 προς διευκόλυνση των συγκεντρώσεων για τα Τέμπη

Ανακοίνωση των εργαζομένων ΣΤΑΣΥ:

«Την ερχόμενη Παρασκευή, συμπληρώνονται 2 χρόνια από την τραγική εκείνη ημέρα, όπου η σύγκρουση των δύο τρένων στην κοιλάδα των Τεμπών, κόστισε τη ζωή σε τουλάχιστον 57 ανθρώπους! ! !

Δύο χρόνια παρήλθαν και οι γονείς, οι συγγενείς και οι φίλοι των θυμάτων ακόμη δεν βρήκαν τη δικαίωση (ούτε καν την ηθική) που αρμόζει στην εν λόγω τραγωδία!!! Έτσι, για ακόμη μια φορά το αίσθημα δικαιοσύνης πάει περίπατο, καθώς υπονομεύεται από κάθε είδους κατασκευασμένα συμφέροντα και οι πολίτες οδηγούνται στο συμπέρασμα ότι ιδίως για κάποιους όλα επιτρέπονται, αφού η ατιμωρησία είναι για αυτούς δεδομένη, αφήνοντας όλους τους υπόλοιπους με το αίσθημα της κατάφωρης αδικίας και του ανυπεράσπιστου, έναντι των αυθαιρεσιών. Το παρήγορο στην τραγωδία των Τεμπών, είναι πως το μεγαλύτερο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας και όχι μόνο, συμπαρίσταται και στηρίζει τον αγώνα μέχρι την Τελική Ηθική και Ουσιαστική Δικαίωση, όσα χρόνια και αν περάσουν. Απαιτεί να αποδοθούν οι ευθύνες στους ενόχους και να χυθεί άπλετο φως στην όποια συγκάλυψη επιχειρούν να καταφέρουν οι άμεσα και έμμεσα «αφανείς» -μέχρι ενός σημείου- αυτουργοί και συνωμότες αυτού του εγκλήματος . . . ! ! !

Οι εργαζόμενοι στα Μέσα Σταθερής Τροχιάς (Μετρό-Ηλεκτρικός-Τραμ), τιμώντας τα θύματα και τις οικογένειές τους, συμμετέχουμε και στηρίζουμε την Πανελλαδική Απεργία στις 28 Φλεβάρη, σαν ένδειξη διαμαρτυρίας, μνήμης και αντίστασης!!

Ανταποκρινόμενοι στην επιθυμία του Συλλόγου «Πληγέντων Δυστυχήματος Τεμπών 28/02/2023»,. αφενός συμμετέχουμε στην κινητοποίηση αυτή, αφετέρου συμβάλλουμε στην όσο το δυνατόν μεγαλύτερη προσέλευση του κόσμου, με ενδιάμεση «διακοπή» της Απεργίας!

Συνεπώς, για τη διευκόλυνση του συλλαλητηρίου, την Παρασκευή 28-2-2025, οι συρμοί θα κινηθούν από τις 9:00 το πρωί έως τις 17:00 το απόγευμα»
Δημοσιεύτηκε στον Οδηγό του Πολίτη (https://www.odigostoupoliti.eu)

odigostoupoliti

Συντακτική ομάδα του Οδηγού του Πολίτη

Share
Published by
odigostoupoliti

Recent Posts

Παραγραφή οφειλών προς τον e-ΕΦΚΑ: Τι πρέπει να κάνουν οι οφειλέτες

Παραγραφή οφειλών προς τον e-ΕΦΚΑ: Τι πρέπει να κάνουν οι οφειλέτες για την παραγραφή των…

8 hours ago

Πρόγνωση του καιρού για την Τρίτη 4.8.2026

Γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά ορεινά, οπότε…

9 hours ago

Επιδότηση ενοικίου έως 500 ευρώ και άλλες αποζημιώσεις και ενισχύσεις των πυρόπληκτων πολιτών

Επιδότηση ενοικίου έως 500 ευρώ και άλλες αποζημιώσεις και ενισχύσεις των πυρόπληκτων πολιτών Την ανάγκη…

11 hours ago

Φωτιά τώρα στην περιοχή Λάμπεια της Ηλείας

Φωτιά τώρα, απόγευμα της Δευτέρας 3.8.2026, σε δασική έκταση, στην περιοχή Λάμπεια της Ηλείας.  …

11 hours ago

Σημαντικές αλλαγές στην κυκλοφορία, τις ποινές και τα πρόστιμα για τα ηλεκτρικά πατίνια

Σημαντικές αλλαγές στην κυκλοφορία, τις ποινές και τα πρόστιμα για τα ηλεκτρικά πατίνια: Με διατάξεις…

13 hours ago

Ποιοι μετακινούνται επ αόριστον δωρεάν ή με μειωμένο εισιτήριο με τα ΜΜΜ

Ποιοι μετακινούνται επ αόριστον δωρεάν ή με μειωμένο εισιτήριο με τα ΜΜΜ: Με διατάξεις του…

16 hours ago