Μουσείο Ακρόπολης. Συναυλία με ελεύθερη είσοδο Πέμπτη 31-10-2019
Συναυλία μουσικής δωματίου στην Αίθουσα του Παρθενώνα
Με το τέλος του καλοκαιριού, το Μουσείο Ακρόπολης θα προσφέρει στους επισκέπτες του την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019, στις 6 μ.μ., μια συναυλία μουσικής δωματίου στην Αίθουσα του Παρθενώνα από το ιδιαίτερα αγαπητό στο κοινό και βραβευμένο Κουαρτέτο Εγχόρδων Αθηνών της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:
ΛΟΥΝΤΒΙΧ ΒΑΝ ΜΠΕΤΟΒΕΝ (1770-1827)
Κουαρτέτο εγχόρδων αρ. 1 σε φα μείζονα, έργο 18 αρ. 1
ΑΝΤΟΝΙΝ ΝΤΒΟΡΖΑΚ (1841-1904)
Κουαρτέτο εγχόρδων αρ. 12 σε φα μείζονα, έργο 96
Συμμετέχουν:
Απόλλων Γραμματικόπουλος (βιολί), Παναγιώτης Τζιώτης (βιολί), Πάρις Αναστασιάδης (βιόλα), Ισίδωρος Σιδέρης (βιολοντσέλο).
Πληροφορίες
Για τη συναυλία στην Αίθουσα του Παρθενώνα θα διατίθενται εισιτήρια ελεύθερης εισόδου στα εκδοτήρια του Μουσείου από τις 5:30 μ.μ.
Με τα εισιτήρια ελεύθερης εισόδου, οι επισκέπτες θα μπορούν να περιηγηθούν την Αίθουσα του Παρθενώνα από τις 5:30 μ.μ. έως το κλείσιμο του Μουσείου στις 8 μ.μ.
Η χειμερινή περίοδος του Μουσείου ξεκινάει από την Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2019 με ακόμη πιο προσιτό γενικό εισιτήριο (5 ευρώ), ώστε να έχουν τη δυνατότητα ακόμη περισσότεροι να επισκέπτονται το Μουσείο.
Απαγορευτικό απόπλου πλοίων σήμερα Παρασκευή 31.7.2026: Οι ισχυροί άνεμοι που σύμφωνα με την ΕΜΥ, φθάνουν…
Φωτιά τώρα, πρωί της Παρασκευής 31.7.2026, σε δασική έκταση, στην περιοχή Αρχοντοχώρι Αιτωλοακαρνανίας. Επιχειρούν…
Φωτιά τώρα, πρωί της Παρασκευής 31.7.2026, σε δασική έκταση, στην περιοχή Φλόκα Αχαΐας. Ενισχύθηκαν…
Πότε ξεκινούν οι νέες αιτήσεις για χορήγηση δανείων σε δημοσίους υπαλλήλους από το ΜΤΠΥ Το…
Σεισμός στην Μεσσηνία μεγέθους 3.3 Ρίχτερ με επίκεντρο την περιοχή της Μεθώνης Μεσσηνίας (7 χλμ…
ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ Θυελλώδεις βόρειοι άνεμοι 8 μποφόρ τοπικά στα ανατολικά, στο Αιγαίο πιθανώς έως 9 μποφόρ.…