ΕΡΤ ΑΕ

Καθορισμός αριθμού τηλεοπτικών αδειών προς δημοπράτηση

Καθορισμός αριθμού τηλεοπτικών αδειών προς δημοπράτηση

Καθορισμός αριθμού δημοπρατούμενων αδειών παρόχων περιεχομένου επίγειας ψηφιακής τηλεοπτικής ευρυεκπομπής ελεύθερης λήψης εθνικής εμβέλειας ενημερωτικού προγράμματος γενικού περιεχομένου. (Αριθμ. 1830 – ΦΕΚ Τεύχος Β 2337/10.07.2017)

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
αποφασίζουμε:

Καθορίζουμε τον αριθμό των δημοπρατούμενων αδειών παρόχων περιεχομένου επίγειας ψηφιακής τηλεοπτικής ευρυεκπομπής ελεύθερης λήψης εθνικής εμβέλειας ενημερωτικού προγράμματος γενικού περιεχομένου σε επτά (7).

Η απόφαση αυτή να δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.
Αθήνα, 7 Ιουλίου 2017

– – – – –
NOMOΣ 4431/2016 – ΦΕΚ Τεύχος Α 207/04.11.2016
Άρθρο δεύτερο
H εφαρμογή του άρθρου 2Α του Ν. 4339/2015, όπως προστέθηκε με το άρθρο τρίτο του Ν. 4367/2016 (Α 19), αναστέλλεται μέχρι τη δημοσίευση της απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας επί των αιτήσεων ακυρώσεως κατά των υπ’ αριθμ. 4297/2016 (Β 518), 7984/2016 (Β 1009) και 7230/2016 (Β 930) αποφάσεων του Υπουργού Επικρατείας και της υπ’ αριθμ. 7577/2016 απόφασης των Υπουργών Επικρατείας, Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων (Β ́ 985), όπως ισχύει.
– – –
NOMOΣ 4367/2016 – ΦΕΚ A 19 – 15.02.2016
Kύρωση της Συμφωνίας μεταξύ της Κυβέρνησης της Ελληνικής Δημοκρατίας και της Κυβέρνησης της Δημοκρατίας της Λευκορωσίας για τις διεθνές οδικές επιβατικές και εμπορευματικές μεταφορές και άλλες διατάξεις.

Άρθρο τρίτο
Μετά τη διάταξη του άρθρου 2 του Ν. 4339/2015 προστίθεται άρθρο 2Α ως εξής:
«Άρθρο 2Α
1. Ο αριθμός των δημοπρατούμενων αδειών παροχών περιεχομένου επίγειας ψηφιακής τηλεοπτικής ευρυεκπομπής ελεύθερης λήψης εθνικής εμβέλειας ενημερωτικού προγράμματος γενικού περιεχομένου ορίζεται σε τέσσερις (4) για μετάδοση υψηλής ευκρίνειας (high definition).

2. Κατά την πρώτη εφαρμογή του παρόντος, η διαγωνιστική διαδικασία για τη χορήγηση των αδειών της προηγούμενης παραγράφου διενεργείται από τον Υπουργό στον οποίο έχουν ανατεθεί οι αρμοδιότητες της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, ο οποίος εκδίδει τη σχετική προκήρυξη, χορηγεί τις άδειες και προβαίνει σε όλες τις επιμέρους ενέργειες που προβλέπονται από τα άρθρα 3 έως και 15 του παρόντος.
Με απόφαση του ίδιου Υπουργού ρυθμίζονται ειδικότερα θέματα εφαρμογής των ως άνω διατάξεων και δύνανται να μεταβιβαστούν επιμέρoυς αρμοδιότητες της διαγωνιστικής διαδικασίας στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας.

3. Η τιμή εκκίνησης για την ανωτέρω κατηγορία δημοπρατούμενων αδειών καθορίζεται με κοινή απόφαση του Υπουργού Οικονομικών και του Υπουργού στον οποίο έχουν ανατεθεί οι αρμοδιότητες της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας»



odigostoupoliti

Συντακτική ομάδα του Οδηγού του Πολίτη

Share
Published by
odigostoupoliti

Recent Posts

Αλλαγές στην στρατιωτική θητεία, στην κατάταξη και εκπαίδευση των στρατευσίμων

Αλλαγές στην στρατιωτική θητεία, στην κατάταξη και εκπαίδευση των στρατευσίμων:  Με διατάξεις στο σχέδιο νόμου…

1 hour ago

Νέα δημοσκόπηση της εταιρείας Alco (15.12.2025)

Νέα δημοσκόπηση της εταιρείας Alco (15.12.2025) για λογαριασμό του Alpha Πρόθεση ψήφου Νέα Δημοκρατία 23,6%…

1 hour ago

Αλλαγές στις τοποθετήσεις και μεταθέσεις των στρατευσίμων οπλιτών

Αλλαγές στις τοποθετήσεις και μεταθέσεις των στρατευσίμων οπλιτών: Με διατάξεις στο σχέδιο νόμου του Υπουργείου…

2 hours ago

Πρόγνωση του καιρού για την Τρίτη 16.12.2025

Στα δυτικά αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πιο πυκνές. Στα ανατολικά γενικά αίθριος καιρός με λίγες…

3 hours ago

Σεισμός στην Πέλλα (περιοχή της Αριδαίας)

Σεισμός στην Πέλλα μεγέθους 3.2 Ρίχτερ με επίκεντρο την περιοχή της Αριδαίας Πέλλας (6 χλμ…

3 hours ago

Νέα δημοσκόπηση της εταιρείας GPO (15.12.2025)

Νέα δημοσκόπηση της εταιρείας GPO για τα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» (15.12.2025) Πρόθεση Ψήφου Νέα Δημοκρατία: 23,7% ΠΑΣΟΚ…

4 hours ago