odigostoupoliti.eu
ΟΑΕΔ δώρο Πάσχα 2022 και επιδόματα ανεργίας. Ξεκινά η πληρωμή
Τη Δευτέρα, 4 Απριλίου 2022, θα ξεκινήσει η προπληρωμή της τακτικής επιδότησης ανεργίας, της επιδότησης μακροχρόνιας ανεργίας και του βοηθήματος ανεργίας αυτοαπασχολουμένων, καθώς και η προπληρωμή του Δώρου Πάσχα σε επιδοτούμενους ανέργους, στις δικαιούχους της ειδικής παροχής προστασίας μητρότητας και σε δικαιούχους του επιδόματος γονικής αδείας.
Οι πιστώσεις των επιδομάτων και του Δώρου Πάσχα θα γίνουν αυτόματα με απευθείας κατάθεση στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων. Δεν απαιτείται καμία ενέργεια από τους δικαιούχους και δεν υφίσταται κανένας λόγος προσέλευσης στα Κέντρα Προώθησης Απασχόλησης (ΚΠΑ2). Οι πληρωμές εμφανίζονται στους τραπεζικούς λογαριασμούς εντός 3 εργάσιμων ημερών, μετά την καταβολή τους από τον ΟΑΕΔ.
Υπενθυμίζεται ότι η προπληρωμή των επιδομάτων όσων ανέργων έχουν υποχρέωση δήλωσης παρουσίας κατά το χρονικό διάστημα από 4 Απριλίου 2022 έως 3 Μαΐου 2022, θα πραγματοποιηθεί μετά την δήλωση παρουσίας, η οποία γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά (gov.gr → Εργασία και ασφάλιση → Ανεργία → Δήλωση παρουσίας επιδοτούμενων ανέργων)
https://www.gov.gr/ipiresies/ergasia-kai-asphalise/anergia/delose-parousias-epidoma-anergias
Αλλαγές στις πινακίδες αριθμού κυκλοφορίας μοτοσικλετών Αριθμ. 107663 - ΦΕΚ Τεύχος Β 3332/30.06.2025 Τροποποίηση της…
ΟΠΕΚΕΠΕ: Ανακοίνωση σχετικά με την προσωρινή μη διαθεσιμότητα εφαρμογών ενημέρωσης του πολίτη Η πρόσκαιρη μη…
Υψηλές θερμοκρασίες στα ηπειρωτικά, το Ιόνιο και την ανατολική νησιωτική χώρα. Οι μέγιστες τιμές θα…
Υποχρεωτική παύση delivery λόγω καύσωνα την Δευτέρα 7 Ιουλίου 2025: Για τους εργαζόμενους επιχειρήσεων που βρίσκονται…
Υποχρεωτική παύση εργασιών λόγω καύσωνα την Δευτέρα 7 Ιουλίου 2025: Α. Μέτρα για την αντιμετώπιση…
Αριθμ. 16936 - ΦΕΚ Τεύχος Β 3360/01.07.2025 Ειδικό πρόγραμμα απασχόλησης 100 ανέργων, στον Οργανισμό Πληρωμών…