Πάσχα 2018. Πρόγνωση καιρού για την Μεγάλη Εβδομάδα

Πάσχα 2018. Πρόγνωση καιρού για την Μεγάλη Εβδομάδα

Δείτε την πρόγνωση του καιρού για την περιοχή σας – θερμοκρασία, άνεμος, υγρασία και όλα τα στοιχεία


Τη Μεγάλη Τετάρτη (04/04/2018) ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος με λίγες νεφώσεις κατά περιόδους. Τοπικά περιορισμένη ενδέχεται να είναι και πάλι η ορατότητα το πρωί στα δυτικά ηπειρωτικά. Οι άνεμοι στα δυτικά θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς, στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5. Η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει νέα άνοδο.

Τη Μεγάλη Πέμπτη (05/04/2018) αναμένονται αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία από τα δυτικά, δυτικοί με την ίδια ένταση, με τη θερμοκρασία σε περαιτέρω μικρή άνοδο.

Τη Μεγάλη Παρασκευή (06/04/2018) αναμένονται λίγες νεφώσεις που θα αυξηθούν στο Ιόνιο και στα ηπειρωτικά, όπου και ενδέχεται να σημειωθούν τοπικές βροχές στο Ιόνιο και στα ηπειρωτικά.Οι άνεμοι θα είναι δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 και στα πελάγη έως 5 μποφόρ, με τη θερμοκρασία σε μικρή πτώση.

Το Μεγάλο Σάββατο (07/04/2018) προβλέπεται άστατος καιρός  με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κυρίως τις απογευματινές ώρες και πτώση της θερμοκρασίας

Δείτε την πρόγνωση του καιρού για την περιοχή σας

Την Κυριακή του Πάσχα (08/04/2018) σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, θα επικρατήσει ηλιοφάνεια στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας πλην της Κρήτης και νησιών του νοτίου Αιγαίου, όπου ενδέχεται να σημειωθούν τοπικές βροχές.


odigostoupoliti: Συντακτική ομάδα του Οδηγού του Πολίτη
Related Post