odigostoupoliti.eu
Πληρώνονται οι συντάξεις Ιανουαρίου 2023 ΙΚΑ, Δημοσίου. Πληρωμή των συντάξεων ΙΚΑ, Δημοσίου, ΕΦΚΑ (Μισθωτών) Ιανουαρίου 2023
Ξεκινά η πληρωμή των συντάξεων ΙΚΑ, Δημοσίου, ΕΦΚΑ (Μισθωτών) Ιανουαρίου 2023. Πότε εμφανίζονται διαθέσιμα τα χρήματα στα ΑΤΜ
Συγκεκριμένα:
Πληρωμή των συντάξεων ΙΚΑ, Δημοσίου, ΕΦΚΑ (Μισθωτών) Ιανουαρίου 2023
Συντάξεις ΙΚΑ (πληρωμή με ΑΜΚΑ)
Το ΙΚΑ θα καταβάλλει τις συντάξεις Ιανουαρίου 2023 την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2022 (για τους συνταξιούχους που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9)
Το ΙΚΑ θα καταβάλλει τις συντάξεις Ιανουαρίου 2023 την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022 (για τους συνταξιούχους που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8)
Συντάξεις Δημοσίου (πληρωμή με ΑΜΚΑ)
Το Δημόσιο θα καταβάλλει τις συντάξεις Ιανουαρίου 2023 την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2022 (για τους συνταξιούχους που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9)
Το Δημόσιο θα καταβάλλει τις συντάξεις Ιανουαρίου 2023 την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022 (για τους συνταξιούχους που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8)
(Τα υπόλοιπα ταμεία του ΕΦΚΑ (Μισθωτών) θα καταβάλλουν τις συντάξεις Ιανουαρίου 2023 όπως το Δημόσιο)
(Οι προσωρινές συντάξεις Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού Σώματος του Ιανουαρίου 2023 θα καταβληθούν όπως στο Δημόσιο)
Το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων σε συνεργασία με την Διοίκηση του e-ΕΦΚΑ αποφάσισε η πληρωμή των κύριων και επικουρικών συντάξεων να γίνεται στην ίδια ημερομηνία σε μόνιμη βάση
Ως εκ τούτου οι επικουρικές συντάξεις μηνός Ιανουαρίου 2023 θα πληρωθούν ταυτόχρονα τις ίδιες ημερομηνίες με τις κύριες συντάξεις
Πότε εμφανίζονται και είναι διαθέσιμα τα χρήματα των συντάξεων στα ΑΤΜ
Ποιες ώρες εμφανίζονται τα ποσά των συντάξεων στα ΑΤΜ των τραπεζών
Σχετικά:
Νωρίτερα από τις καθιερωμένες ημερομηνίες θα καταβληθούν οι συντάξεις του Ιανουαρίου 2023, για την οικονομική διευκόλυνση των συνταξιούχων, εν όψει των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.
Ως εκ τούτου, το πρόγραμμα πληρωμής των κύριων και επικουρικών συντάξεων διαμορφώνεται ως εξής:
Την Tετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022 θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΝΑΤ, ΕΤΑΑ, ΕΤΑΤ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.
Την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2022 θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΑ (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και ΔΗΜΟΣΙΟ που ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 1,3,5,7,9.
Την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022 θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΑ (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και ΔΗΜΟΣΙΟ που ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 0,2,4,6,8.
Από τη Διοίκηση του e-ΕΦΚΑ
Το άρθρο δημοσιεύτηκε πρώτη φορά στον Οδηγό του Πολίτη (odigostoupoliti.eu). Επιτρέπεται η αναδημοσίευση (όχι αυτολεξεί) του περιεχομένου του παρόντος άρθρου, μόνο με αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link)(https://www.odigostoupoliti.eu), της πηγής προέλευσης
Σεισμός στην Ζάκυνθο μεγέθους 5.2 Ρίχτερ με επίκεντρο την θαλάσσια περιοχή του Αγίου Λέοντα Ζακύνθου…
Αλλαγές στην στρατιωτική θητεία, στην κατάταξη και εκπαίδευση των στρατευσίμων: Με διατάξεις στο σχέδιο νόμου…
Νέα δημοσκόπηση της εταιρείας Alco (15.12.2025) για λογαριασμό του Alpha Πρόθεση ψήφου Νέα Δημοκρατία 23,6%…
Αλλαγές στις τοποθετήσεις και μεταθέσεις των στρατευσίμων οπλιτών: Με διατάξεις στο σχέδιο νόμου του Υπουργείου…
Στα δυτικά αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πιο πυκνές. Στα ανατολικά γενικά αίθριος καιρός με λίγες…
Σεισμός στην Πέλλα μεγέθους 3.2 Ρίχτερ με επίκεντρο την περιοχή της Αριδαίας Πέλλας (6 χλμ…