Βουλευτικές εκλογές 2015. ΠΡΑΚΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ δικαστικών αντιπροσώπων
Ο Δικηγορικός Σύλλογος της Αθήνας γνωστοποιεί ότι, προς διευκόλυνση των Δικαστικών Αντιπροσώπων που θα συμμετάσχουν στις βουλευτικές εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου 2015, θα πραγματοποιηθούν σεμινάρια στην αίθουσα τελετών του ΔΣΑ (Ακαδημίας 60, ά όροφος) την Δευτέρα 14/9/2015, την Τρίτη 15/9//2015 και την Τετάρτη 16/9//2015.
Τα σεμινάρια θα πραγματοποιούνται από τις 4 μμ έως τις 6 μμ το απόγευμα. Το σεμινάριο της Δευτέρας θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω live streaming από την ιστοσελίδα του ΔΣΑ (www.dsa.gr) και θα αναρτηθεί στον λογαριασμό you tube του Συλλόγου για κάθε ενδιαφερόμενο.
ο «ΠΡΑΚΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ Βουλευτικών Εκλογών Σεπτεμβρίου 2015» για τους Δικαστικούς Αντιπροσώπους με προλογικό σημείωμα του Προέδρου του ΔΣΑ Β. Αλεξανδρή.
Νέα δημοσκόπηση της εταιρείας Alco (17.6.2025) για λογαριασμό του Alpha Πρόθεση ψήφου Νέα Δημοκρατία 25%…
Ποιοι ανασφάλιστοι δικαιούνται σύνταξη 409 ευρώ και σε ποια ηλικία (Σύνταξη Ανασφάλιστων Υπερηλίκων). Δικαιούχοι είναι…
Γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές - απογευματινές ώρες κατά τόπους στα δυτικά…
Σεισμός στην Ζάκυνθο μεγέθους 3.4 Ρίχτερ με επίκεντρο την περιοχή της νήσου Ζακύνθου (4 χλμ…
Σεισμός στην Κρήτη μεγέθους 4.2 Ρίχτερ με επίκεντρο την περιοχή της νήσου Γαύδου Χανίων Κρήτης…
Σεισμός στην Χαλκιδική μεγέθους 3.4 Ρίχτερ με επίκεντρο την περιοχή των Καρυών του Αγίου Όρους…