Βουλευτικές εκλογές 2015. ΠΡΑΚΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ δικαστικών αντιπροσώπων
Ο Δικηγορικός Σύλλογος της Αθήνας γνωστοποιεί ότι, προς διευκόλυνση των Δικαστικών Αντιπροσώπων που θα συμμετάσχουν στις βουλευτικές εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου 2015, θα πραγματοποιηθούν σεμινάρια στην αίθουσα τελετών του ΔΣΑ (Ακαδημίας 60, ά όροφος) την Δευτέρα 14/9/2015, την Τρίτη 15/9//2015 και την Τετάρτη 16/9//2015.
Τα σεμινάρια θα πραγματοποιούνται από τις 4 μμ έως τις 6 μμ το απόγευμα. Το σεμινάριο της Δευτέρας θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω live streaming από την ιστοσελίδα του ΔΣΑ (www.dsa.gr) και θα αναρτηθεί στον λογαριασμό you tube του Συλλόγου για κάθε ενδιαφερόμενο.
ο «ΠΡΑΚΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ Βουλευτικών Εκλογών Σεπτεμβρίου 2015» για τους Δικαστικούς Αντιπροσώπους με προλογικό σημείωμα του Προέδρου του ΔΣΑ Β. Αλεξανδρή.
Τα έργα αντικατάστασης σιδηροτροχιών και εγκατάστασης δικτύου 5G στο Μετρό της Αθήνας συνεχίζονται την Κυριακή…
ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ Βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο τοπικά 8 και από το βράδυ στα νοτιοανατολικά πιθανώς έως…
Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις για το «Chios Pass 2026» των 300 ευρώ για διακοπές στην…
Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις για το «Kythira Pass 2026» των 250 ευρώ για διακοπές στα…
Σεισμός στην Φλώρινα μεγέθους 3.2 Ρίχτερ με επίκεντρο την περιοχή του Αμύνταιου Φλώρινας (9 χλμ…
Υποχρεωτική η αναγραφή του μισθού στις αγγελίες εργασίας: Συγκεκριμένα με την Οδηγία ΕΕ 2023/970 για…