odigostoupoliti.eu
Σε συνέχεια των ειδικών προβλέψεων για το ωράριο έναρξης λειτουργίας των δημοσίων υπηρεσιών συνεπεία των έκτακτων καιρικών φαινόμενων, σας γνωρίζουμε ότι και αύριο, Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2023, προς διασφάλιση της ασφαλούς μετακίνησης των εργαζομένων, ειδικά για την Περιφέρεια Αττικής και για τις Περιφερειακές Ενότητες Βοιωτίας, Εύβοιας, Ευρυτανίας και Φθιώτιδας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, δεν θα ισχύει το μέτρο της έκτακτης τηλεργασίας που εφαρμόστηκε τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου και οι υπάλληλοι θα πρέπει να προσέλθουν κανονικά στις υπηρεσίες τους.
Η ώρα προσέλευσης καθορίζεται στις 9 π.μ., ανεξαρτήτως ωραρίου εργασίας.
Διευκρινίζεται εκ νέου, προς αποφυγή της ταλαιπωρίας των πολιτών, ότι τυχόν ραντεβού με δημόσιες υπηρεσίες που έχουν προγραμματιστεί στο διάστημα προγενέστερο της έκτακτης έναρξης λειτουργίας της Υπηρεσίας αύριο, 9/2/2023, στις 9 π.μ., δεν θα πραγματοποιηθούν και οι δημόσιες υπηρεσίες αυτές θα πρέπει να ενημερώσουν με κάθε πρόσφορο τρόπο τους ενδιαφερομένους πολίτες σχετικά και να μεριμνήσουν άμεσα για τον επαναπρογραμματισμό νέου ραντεβού ή για την κατ΄ εξαίρεση εξυπηρέτησή τους εκτάκτως την ίδια ημέρα σε άλλη ώρα, εφόσον αυτό είναι δυνατόν κατά το μέρος που δεν συμπίπτει με προγραμματισμένα ραντεβού άλλων πολιτών.
Τέλος, επαναλαμβάνεται ότι τα ως άνω δεν τυγχάνουν εφαρμογής σε εκείνους τους υπαλλήλους τα καθήκοντα των οποίων συνδέονται άμεσα με την αντιμετώπιση των δυσμενών καιρικών συνθηκών. Για τους υπαλλήλους αυτούς, αρμόδιοι να παρέχουν οδηγίες είναι οι επικεφαλής των υπηρεσιών αιχμής, στην οποία ανήκουν οργανικά, ιδίως αρμόδιος επικεφαλής των ΟΤΑ α΄ και β΄ βαθμού, νοσηλευτικών ιδρυμάτων κλπ.
Σεισμός στην Φλώρινα μεγέθους 3.2 Ρίχτερ με επίκεντρο την περιοχή του Αμύνταιου Φλώρινας (9 χλμ…
Υποχρεωτική η αναγραφή του μισθού στις αγγελίες εργασίας: Συγκεκριμένα με την Οδηγία ΕΕ 2023/970 για…
Επίδομα 350 ευρώ σε μαθητές για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2026. Κάλυψη εξόδων μετακίνησης, διαμονής και…
Ποιοι συνταξιούχοι θα λάβουν αναδρομικά τον Μάιο 2026: Τα αναδρομικά αφορούν πέντε μεγάλες κατηγορίες συνταξιούχων:…
ΟΠΕΚΑ: Πότε πληρώνεται η δεύτερη Β δόση του Επιδόματος Παιδιού 2026. Πότε εμφανίζονται διαθέσιμα τα…
Αριθμ. Γ2γ/Γ.Π. 19681 - ΦΕΚ Τεύχος Β 2442/30.04.2026 Όροι, προϋποθέσεις και διαδικασία παροχής υπηρεσιών Νοσοκομειακής…