Αύξηση των οργανικών θέσεων Εισαγγελικών Λειτουργών

ΠΔ 72/2022ΦΕΚ Τεύχος Α 197/19.10.2022
Κατανομή οργανικών θέσεων Εισαγγελικών Λειτουργών στις Εισαγγελίες Εφετών της Χώρας.

Άρθρο 1

Οι οργανικές θέσεις των Αντεισαγγελέων Εφετών, οι οποίες συνεστήθησαν με το άρθρο 145 του ν. 4938/2022, κατανέμονται στις Εισαγγελίες Εφετών της Χώρας, ως εξής:

1. Εισαγγελία Εφετών Βορείου Αιγαίου: Αυξάνεται ο αριθμός των οργανικών θέσεων των Αντεισαγγελέων Εφετών κατά μία (1), οριζομένου του συνολικού αριθμού αυτών σε δύο (2).

2. Εισαγγελία Εφετών Δυτικής Στερεάς Ελλάδας: Αυξάνεται ο αριθμός των οργανικών θέσεων των Αντεισαγγελέων Εφετών κατά μία (1), οριζομένου του συνολικού αριθμού αυτών σε δύο (2).

3. Εισαγγελία Εφετών Καλαμάτας: Αυξάνεται ο αριθμός των οργανικών θέσεων των Αντεισαγγελέων Εφετών κατά μία (1), οριζομένου του συνολικού αριθμού αυτών σε δύο (2).

4. Εισαγγελία Εφετών Κέρκυρας: Αυξάνεται ο αριθμός των οργανικών θέσεων των Αντεισαγγελέων Εφετών κατά μία (1), οριζομένου του συνολικού αριθμού αυτών σε δύο (2).

Άρθρο 2

Η ισχύς του παρόντος διατάγματος αρχίζει από τη δημοσίευσή του στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

 

 

Τα πνευματικά δικαιώματα του παρόντος άρθρου ανήκουν στον Οδηγό του Πολίτη (odigostoupoliti.eu)
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση (όχι αυτολεξεί) του περιεχομένου του παρόντος άρθρου, μόνο με αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link)(https://www.odigostoupoliti.eu), της πηγής προέλευσης