Απαγόρευση κυνηγιού σε περιοχές της Σάμου

Αριθμ. Πρωτ. 59021 Απαγ. Δ/ξης: 2/2016 – ΦΕΚ B 3014 – 21.09.2016
Δασική Αστυνομική Ρυθμιστική Διάταξη Θήρας – Απαγόρευση θήρας ορισμένου χρόνου σε περιοχές της Δ.Κ Μυτιληνιών Σάμου λόγω πυρκαγιάς.

Την απαγόρευση του κυνηγίου από τη φετινή κυνηγετική περίοδο και για τρία χρόνια, σε περιοχές της Δ.Κ Μυτιληνιών νήσου Σάμου που επλήγησαν από πυρκαγιά την 8-7-2016, με τα εξής όρια:

Από Σιδερένιο Γεφύρι Μεσοκάμπου το δρόμο προς Μυτιληνιούς, μέχρι το ρέμα Ζαχαριά. Από κει ακολουθούμε αυτό μέχρι το Γεφύρι στους Μυτιληνιούς και συνεχίζουμε τον αμαξιτό δρόμο δεξιά μέχρι διασταύρωση του δρόμου προς Καμάρα (σκουπιδότοπο). Συνεχίζουμε αυτόν μέχρι την είσοδο του φυλακίου Φλώκας και ευθεία κάτω από αυτό τη ρεματιά που ξεκινά, μέχρι το δρόμο πίσω από τα αδρανή του σκουπιδότοπου και εν συνεχεία τον περιφερειακό του σκουπιδότοπου μέχρι τη διασταύρωση έξω από αυτόν. Συνεχίζουμε τον αμαξιτό δρόμο δεξιά και εν συνεχεία στρίβουμε στον αγροτοδασικό δρόμο αριστερά προς MECCANICA. Προχωρούμε αυτόν και στρίβουμε ξανά αριστερά προς Κάτω Γροντά μέχρι που συναντούμε το δρόμο της Κρυάβρυσης. Συνεχίζουμε αυτόν δεξιά και βγαίνουμε στον επαρχιακό δρόμο Σάμου Μυτιληνιών (Κουμαριώνας). Προχωρούμε δεξιά και μετά το βενζινάδικο (Αγ. Νεκτάριος) στρίβουμε αριστερά προς Τσακαλάκι. Στην πρώτη διασταύρωση που βρίσκουμε στρίβουμε δεξιά και εν συνεχεία αριστερά μέχρι το τέρμα αυτού (αδιέξοδο σε ελιές). Από κει προχωράμε ευθεία και συναντούμε τη ρεματιά που κατεβαίνει στον επαρχιακό δρόμο Σάμου Πυθαγορείου (παλαιός ελιγμός). Συνεχίζουμε δεξιά τον αμαξιτό δρόμο προς Πυθαγόρειο μέχρι το Σιδερένιο Γεφύρι Μεσοκάμπου.

Οι παραβάτες της παρούσης τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του Δασικού Κώδικα που εκάστοτε ισχύουν

Η τήρησή της ανατίθεται στα όργανα της Δασικής Υπηρεσίας, της Αστυνομίας, τους Δημοτικούς υπαλλήλους, τις κυνηγετικές οργανώσεις και σε κάθε φιλόνομο πολίτη.

Η απόφαση αυτή να δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.