Εφημερεύοντες οδοντίατροι Θεσσαλονίκης Αύγουστος 2018

Εφημερεύοντες οδοντίατροι Θεσσαλονίκης Αύγουστος 2018

Με εφημερεύοντες οδοντιάτρους, οι οποίοι θα βρίσκονται στα ιατρεία τους από τις 4 έως τις 26 Αυγούστου, επιχειρεί ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης (ΟΣΘ) να καλύψει το κενό στην οδοντιατρική κάλυψη των πολιτών στο νομό Θεσσαλονίκης λόγω των θερινών διακοπώνΤο σύστημα εφημεριών θα λειτουργήσει ως εξής:

H έναρξη του προγράμματος είναι το Σάββατο 4 Αυγούστου και η λήξη την Κυριακή 26 Αυγούστου. Περιλαμβάνει τις καθημερινές και τα Σαββατοκύριακα της συγκεκριμένης περιόδου.

Τα ονόματα των εφημερευόντων οδοντιάτρων θα δημοσιευτούν με ευθύνη του ΟΣΘ στον ημερήσιο Τύπο και την ιστοσελίδα του Συλλόγου (osth.gr), με την επισήμανση ότι οι πολίτες θα μπορούν να απευθύνονται σε αυτούς μόνο εφόσον δεν μπορεί να τους εξυπηρετήσει ο οδοντίατρός τους.

Για τις ανάγκες του προγράμματος, ο νομός έχει διαιρεθεί στις ακόλουθες περιοχές: Κεντρική Θεσσαλονίκη, Ανατολική Θεσσαλονίκη, Δυτική Θεσσαλονίκη.

Οι ώρες άμεσης ετοιμότητας των εφημερευόντων στα ιατρεία τους είναι 10:00 – 21:00.

Για τυχόν προβλήματα στο σύστημα των εφημεριών μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα του Συλλόγου (2310284310, 2310237960)

Οδοντιατρικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης (osth.gr)