Επίδομα Παιδιού. Ανακοινώθηκε η ημερομηνία πληρωμής της Β δόσης

Επίδομα Παιδιού. Ανακοινώθηκε η ημερομηνία πληρωμής της Β δόσης

Την ερχόμενη Τρίτη, 26 Ιουνίου 2018 πιστώνεται στους λογαριασμούς των δικαιούχων η Β δόση του Επιδόματος Παιδιού 2018Η επικείμενη πληρωμή της Β δόσης αφορά τους μήνες Μάρτιο – Απρίλιο και θα συμπεριλαμβάνει όλες τις τυχόν αναδρομικές οφειλές από την αρχή του έτους 2018 για το νέο Επίδομα Παιδιού.

Η πληρωμή θα πραγματοποιηθεί, αφού πρώτα γίνουν οι αναγκαίοι συμψηφισμοί με τα ποσά της Α δόσης, η οποία καταβλήθηκε πριν το Πάσχα.

Στην επικείμενη πληρωμή θα καταβληθούν και αναδρομικές οφειλές εκκρεμοτήτων προηγούμενων ετών οι οποίες έχουν οριστικοποιηθεί και ελεγχθεί.

Η νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα υποβολής της αίτησης Α21 -μέσω της οποίας εγκρίθηκαν ήδη πάνω από μισό εκατομμύριο αιτήσεις- θα επαναλειτουργήσει από τις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας για όλους τους δυνητικούς δικαιούχους που δεν υπέβαλλαν αίτηση Α21 για το Επίδομα Παιδιού 2018.Υπενθυμίζεται πως στις 25-27 Ιουλίου 2018 θα ακολουθήσει η πληρωμή της Γ δόσης 2018, η οποία θα αφορά τους μήνες Μάιο και Ιούνιο, στους δικαιούχους που θα έχουν εκκαθαρισμένη φορολογική δήλωση και θα έχουν υποβάλλει αίτηση Α21 έως τις 20 Ιουλίου.

Επίδομα Παιδιού 2018. Οδηγίες για την υποβολή της αίτησης Α21

Ακολούθως, θα καταβληθούν όπως προβλέπεται και οι επόμενες διμηνιαίες δόσεις.