Εβδομάδα εκπτώσεων για το ηλεκτρονικό εμπόριο από 04-03-2019

Εβδομάδα εκπτώσεων για το ηλεκτρονικό εμπόριο από 04-03-2019

Με ρεκόρ συμμετοχών από Ελληνικά ηλεκτρονικά καταστήματα ξεκίνησε η Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου (e-shop), που διοργανώνει ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου, GR.EC.A., για έκτη συνεχή χρονιά
Η εβδομάδα εορτασμού θα διαρκέσει από την Δευτέρα 4 Μαρτίου 2019  έως την Δευτέρα 11 Μαρτίου 2019 και φέτος έχει διευρυμένες δράσεις και έντονη επικοινωνία προς τον τελικό καταναλωτή.

Κατά την διάρκεια της Εβδομάδας, πάνω από 300+ ελληνικά eShops θα προσφέρουν ελκυστικές προσφορές, ενώ παράλληλα θα λάβουν χώρα εκπαιδεύσεις σχετικά με ασφάλεια συναλλαγών, online πληρωμές, προσωπικά δεδομένα και δικαιώματα καταναλωτή από το ELTRUN.

Τέλος στην εβδομάδα θα συμμετάσχουν και για πρώτη φορά οι τράπεζες που θα παρέχουν επιπλέον εκπτώσεις μέσω των προγραμμάτων επιβράβευσης.

Ο GR.EC.A έχει εντείνει την επικοινωνία της φετινής εβδομάδας, ξεκινώντας με φρέσκια εικαστική ταυτότητα και για πρώτη φορά με έντονο πλάνο Digital και Ραδιοφωνικής προβολής προς τους τελικούς on line shoppers.
Η Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου, τελεί υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή και την υποστήριξη των Eltrun, Skroutz.gr, Bestprice.gr

Βρείτε εδώ όλες τις προσφορές από 300+ ελληνικά eShops που συμμετέχουν στην Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου!