Φωτιά στη Βαρυμπόμπη. Συνεχείς κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Φωτιά στη Βαρυμπόμπη. Συνεχείς κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω πυρκαγιάς στη Βαρυμπόμπη

 

06-08-2021

10:28 ΛOΓΩ ΔIAKOΠHΣ THΣ KYKΛOΦOPIAΣ TΩN OXHMATΩN TOΣO ΣTON ΠAPAΔPOMO OΣO KAI ΣTO KYPIΩΣ PEYMA KYKΛOΦOPIAΣ THΣ N.E.O. AΘHNΩN-ΛAMIAΣ ΠAPATHPEITAI KYKΛOΦOPIAKH ΣYMΦOPHΣH ΣTO YΨOΣ THΣ ΓEΦYPAΣ KAΛYΦTAKH OΠOY ΓINETAI KAI H ANAΣTPOΦH TΩN OXHMATΩN ΠPOΣ AΘHNA. ΠAPAKAΛOYNTAI OI OΔHΓOI NA AΠOΦEYΓOYN THN KINHΣH ΠPOΣ THN ΓEΦYPA KAΛYΦTAKH EKTOΣ EΞAIPETIKΩN ANAΓKΩN KAI NA ΣYMMOPΦΩNONTAI ME TIΣ OΔHΓIEΣ TΩN TPOXONOMΩN.

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ: 1. ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΔΟ ΑΝΟΙΞΕΩΣ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ ΠΡΟΣ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ 2. ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΔΟ ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΟΝΟΣ 3. ΕΟ ΜΑΛΑΚΑΣΑΣ ΣΚΑΛΑΣ ΩΡΩΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΔΟ ΚΑΒΑΦΗ 4. ΠΑΡΝΗΘΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΔΟ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ 5. ΔΡΟΣΟΠΗΓΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ Ν.Ε.Ο. ΑΘΗΝΩΝ- ΛΑΜΙΑΣ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ ΠΡΟΣ ΔΡΟΣΟΠΗΓΗ 6. ΤΑΤΟΪΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΔΟ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ ΠΡΟΣ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗ 7.ΜΟΥΣΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΔΟ ΟΡΦΕΩΣ 8.ΤΑΤΟΪΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΠΥΛΗΣ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 9. ΤΑΤΟΪΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΚΑΙ ΠΑΥΛΟΥ 10. ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΔΟ ΛΕΥΚΗΣ 11. ΕΟ ΜΑΛΑΚΑΣΑΣ ΣΚΑΛΑΣ ΩΡΩΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΔΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ 12. ΑΝΙΣΟΠΕΔΟΣ ΚΟΜΒΟΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ- ΟΔΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 13. ΑΝΙΣΟΠΕΔΟΣ ΚΟΜΒΟΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ- ΟΔΟΣ ΤΥΡΤΑΙΑΣ 14. ΑΓΙΟΥ ΜΕΡΚΟΥΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΔΟ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ 15. ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΛΑΚΚΑΓΚΙΝΗ ΣΤΑ ΚΙΟΥΡΚΑ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ ΠΡΟΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑ 16. Λ. ΤΥΡΤΑΙΟΥ ΑΠΟ ΓΕΦΥΡΑ ΑΦΙΔΝΩΝ ΠΡΟΣ ΑΦΙΔΝΕΣ.

05-08-2021

19:11 ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΡΟΧΑΙΑΣ: ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ : 1. ΚΟΜΒΟΣ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ – ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ ΠΡΟΣ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗ. 2. ΤΑΤΟΪΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ Λ. ΚΥΜΗΣ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ ΠΡΟΣ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗ. 3. ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΔΟ ΑΝΟΙΞΕΩΣ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ ΠΡΟΣ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ. 4. ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΔΟ ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΟΝΟΣ. 5. ΕΟ ΜΑΛΑΚΑΣΑΣ ΣΚΑΛΑΣ ΩΡΩΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΔΟ ΚΑΒΑΦΗ. 6. ΠΑΡΝΗΘΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΔΟ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ. 7. ΔΡΟΣΟΠΗΓΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ Ν.Ε.Ο. ΑΘΗΝΩΝ- ΛΑΜΙΑΣ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ ΠΡΟΣ ΔΡΟΣΟΠΗΓΗ 8. ΤΑΤΟΪΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΔΟ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ ΠΡΟΣ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗ. 9. ΜΟΥΣΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΔΟ ΟΡΦΕΩΣ. 10. ΤΑΤΟΪΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΠΥΛΗΣ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ. 11. ΤΑΤΟΪΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΚΑΙ ΠΑΥΛΟΥ. 12. ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΔΟ ΛΕΥΚΗΣ. 13. ΕΟ ΜΑΛΑΚΑΣΑΣ ΣΚΑΛΑΣ ΩΡΩΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΔΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ. 14. ΑΝΙΣΟΠΕΔΟΣ ΚΟΜΒΟΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ- ΟΔΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. 15. ΑΝΙΣΟΠΕΔΟΣ ΚΟΜΒΟΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ- ΟΔΟΣ ΤΥΡΤΑΙΑΣ. 16. ΑΓΙΟΥ ΜΕΡΚΟΥΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΔΟ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ. 17. ΑΝΩΝΥΜΗ ΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΦΕΝΔΑΛΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑ. 18. Ν.Ε.Ο. ΑΘΗΝΩΝ- ΛΑΜΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΒΟΥ ΤΩΝ ΟΙΝΟΦΥΤΩΝ ΕΩΣ ΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ ΚΑΛΥΦΤΑΚΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΡΕΥΜΑΤΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ. ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗ Λ. ΚΥΜΗΣ ΑΠΟ ΟΔΟ ΟΡΤΑΝΣΙΑΣ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ ΠΡΟΣ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗ.

  

16:02 ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΡΟΧΑΙΑΣ: ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ : 1. ΚΟΜΒΟΣ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ – ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ ΠΡΟΣ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗ. 2. ΤΑΤΟΪΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ Λ. ΚΥΜΗΣ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ ΠΡΟΣ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗ. 3. ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΔΟ ΑΝΟΙΞΕΩΣ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ ΠΡΟΣ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ. 4. ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΔΟ ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΟΝΟΣ. 5. ΕΟ ΜΑΛΑΚΑΣΑΣ ΣΚΑΛΑΣ ΩΡΩΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΔΟ ΚΑΒΑΦΗ. 6. ΠΑΡΝΗΘΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΔΟ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ. 7. ΔΡΟΣΟΠΗΓΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ Ν.Ε.Ο. ΑΘΗΝΩΝ- ΛΑΜΙΑΣ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ ΠΡΟΣ ΔΡΟΣΟΠΗΓΗ 8. ΤΑΤΟΪΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΔΟ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ ΠΡΟΣ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗ. 9. ΜΟΥΣΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΔΟ ΟΡΦΕΩΣ. 10. ΤΑΤΟΪΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΠΥΛΗΣ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ. 11. ΤΑΤΟΪΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΚΑΙ ΠΑΥΛΟΥ. 12. ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΔΟ ΛΕΥΚΗΣ. 13. ΕΟ ΜΑΛΑΚΑΣΑΣ ΣΚΑΛΑΣ ΩΡΩΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΔΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ. 14. ΑΝΙΣΟΠΕΔΟΣ ΚΟΜΒΟΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ- ΟΔΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. 15. ΑΝΙΣΟΠΕΔΟΣ ΚΟΜΒΟΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ- ΟΔΟΣ ΤΥΡΤΑΙΑΣ. 16. ΑΓΙΟΥ ΜΕΡΚΟΥΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΔΟ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ. 17. ΑΝΩΝΥΜΗ ΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΦΕΝΔΑΛΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑ.ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗ Λ. ΚΥΜΗΣ ΑΠΟ ΟΔΟ ΟΡΤΑΝΣΙΑΣ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ ΠΡΟΣ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗ.

15:23 ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΡΟΧΑΙΑΣ: ΛΟΓΩ ΑΝΑΖΩΠΥΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ ΣΕ ΔΑΣΙΚΗ ΕΚΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ, ΔΙΑΚΟΠΗΚΕ Η ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ, ΣΤΑ ΚΑΤΩΘΙ ΣΗΜΕΙΑ:1. Λ. ΚΥΜΗΣ ΑΠΟ ΟΔΟ ΟΡΤΑΝΣΙΑΣ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ ΠΡΟΣ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗ. 2. ΚΟΜΒΟΣ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ – ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ ΠΡΟΣ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗ. 3. ΤΑΤΟΪΟΥ ΑΠΟ ΟΔΟ ΠΑΡΝΗΘΟΣ ( ΤΑΒΕΡΝΑ ΤΟ ΧΑΝΙ ) ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ ΠΡΟΣ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗ. 4. ΤΑΤΟΪΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ Λ. ΚΥΜΗΣ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ ΠΡΟΣ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗ. 5. ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΔΟ ΑΝΟΙΞΕΩΣ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ ΠΡΟΣ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ. 6. ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΔΟ ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΟΝΟΣ 7. ΕΟ ΜΑΛΑΚΑΣΑΣ ΣΚΑΛΑΣ ΩΡΩΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΔΟ ΚΑΒΑΦΗ.8. ΠΑΡΝΗΘΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΔΟ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ. 9. ΔΡΟΣΟΠΗΓΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ Ν.Ε.Ο. ΑΘΗΝΩΝ- ΛΑΜΙΑΣ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ ΠΡΟΣ ΔΡΟΣΟΠΗΓΗ.10. ΤΑΤΟΪΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΔΟ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ ΠΡΟΣ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗ.

08:58 ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΜΟΝΙΜΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ ΣΤΑ ΚΑΤΩΘΙ ΣΗΜΕΙΑ: 1. Λ. ΚΥΜΗΣ ΑΠΟ ΟΔΟ ΟΡΤΑΝΣΙΑΣ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ ΠΡΟΣ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗ. 2. ΚΟΜΒΟΣ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ – ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ ΠΡΟΣ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗ. 3. ΤΑΤΟΪΟΥ ΑΠΟ ΟΔΟ ΠΑΡΝΗΘΟΣ ( ΤΑΒΕΡΝΑ ΤΟ ΧΑΝΙ ) ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ ΠΡΟΣ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗ. 4. ΤΑΤΟΪΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ Λ. ΚΥΜΗΣ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ ΠΡΟΣ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗ.

 

Δείτε τη συνεχή ενημέρωση από την τροχαία