Πως κλείνουμε ηλεκτρονικά ραντεβού για νοσοκομεία και ιατρούς

Ηλεκτρονικά το κλείσιμο ραντεβού για νοσοκομεία, Κέντρα Υγείας, ΤΟΜΥ, Τοπικά Ιατρεία και ιδιώτες ιατρούς πιστοποιημένους στο «Σύστημα Ηλεκτρονικής Συνταγογράφησης» 

 

Ψηφιακό Σύστημα Ραντεβού Πολιτών για την Πρωτοβάθμια Περίθαλψη 

Πρόκειται για την πλατφόρμα finddoctors.gov.gr που υλοποιήθηκε από την Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση Κοινωνικής Ασφάλισης (ΗΔΙΚΑ ΑΕ).

Μέσω της πλατφόρμας, κάθε πολίτης μπορεί να κλείσει ραντεβού σε δημόσια δομή ή με ιδιώτη γιατρό πιστοποιημένο στο «Σύστημα Ηλεκτρονικής Συνταγογράφησης».

Απαιτείται η χρήση κωδικών Taxisnet και η επιβεβαίωση του ΑΜΚΑ

Ο πολίτης επιλέγει γεωγραφική περιοχή και ακολούθως την προτίμησή του για ραντεβού σε δημόσια δομή ή ιδιώτη ιατρό.

Μέσα από προσυμπληρωμένα πεδία και δυναμικές λίστες επιλογών, με ελάχιστα κριτήρια αναζήτησης και μόνο με τέσσερα «κλικ», έχει τη δυνατότητα να κλείσει ραντεβού με ιατρό σε ημέρα και ώρα που επιθυμεί.

Ακολούθως λαμβάνει SMS επιβεβαίωσης, ενώ έχει τη δυνατότητα αλλαγής ή ακύρωσης του ραντεβού έως και την προηγούμενη ημέρα.

 

Ψηφιακό Σύστημα Ραντεβού Πολιτών για την Πρωτοβάθμια Περίθαλψη

https://www.finddoctors.gov.gr/

 

Ηλεκτρονικά ιατρικά ραντεβού – eΡαντεβού

Μπορείτε να κλείσετε εύκολα και γρήγορα το ιατρικό ραντεβού σας σε δομές Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας (Κέντρα Υγείας, ΤΟΜΥ, Τοπικά Ιατρεία).

Επίσης δίνεται η δυνατότητα εύκολης διαχείρισης των ραντεβού σας :

• Δημιουργία νέου ραντεβού
• Ακύρωση ραντεβού
• Διαχείριση ειδοποιήσεων ραντεβού
• Λίστα με όλα τα ραντεβού που έχουν πραγματοποιηθεί στο παρελθόν

Η είσοδος στη εφαρμογή γίνεται με κωδικούς TAXISNET ή με τους κωδικούς ΑΗΦΥ που έχετε λάβει από τον οικογενειακό σας ιατρό

 

 

 

 

Το άρθρο δημοσιεύτηκε πρώτη φορά στον Οδηγό του Πολίτη (odigostoupoliti.eu). Επιτρέπεται η αναδημοσίευση (όχι αυτολεξεί) του περιεχομένου του παρόντος άρθρου, μόνο με αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link)(https://www.odigostoupoliti.eu), της πηγής προέλευσης