Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες ΟΑΕΕ

ΟΑΕΕ
Αθήνα, 10.02.2016
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Στα πλαίσια της συνεχούς βελτιστοποίησης των παρεχόμενων υπηρεσιών προς το ασφαλιστικό κοινό, υλοποιήθηκε η διαδικτυακή εφαρμογή «Ατομικός Λογαριασμός Ασφαλισμένου» από τη Διεύθυνση Πληροφορικής, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Εσόδων.

Σε πρώτη φάση θα γίνουν ενημερωτικά σεμινάρια στους υπαλλήλους του Οργανισμού.

Η εφαρμογή αυτή αποτελεί ένα έργο πνοής για τον Οργανισμό, θα συμβάλλει στη βελτίωση της εξυπηρέτησης των ασφαλισμένων, στην αποσυμφόρηση των υπηρεσιών, καθώς και σε σημαντική περικοπή των λειτουργικών δαπανών.

Με νεότερη ανακοίνωση θα ενημερωθείτε για την έναρξη λειτουργίας της εφαρμογής.

———

Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες ΟΑΕΕ

Στο πλαίσιο της συνεχούς βελτίωσης των παρεχόμενων από τον ΟΑΕΕ υπηρεσιών στους Ασφαλισμένους και Συνταξιούχους, οι Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες δίνουν την δυνατότητα για :

  • Εκτύπωση Βεβαίωσης Εισφορών Ασφαλισμένου
  • Παρακολούθηση της πορείας συνταξιοδοτικού αιτήματος
  • Εκτύπωση Τρίμηνου Ενημερωτικού Σημειώματος Συντάξεων
  • Εκτύπωση Βεβαίωσης Αποδοχών Συνταξιούχου

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του ΟΑΕΕ θα πρέπει να πραγματοποιήσετε εγγραφή με έναν από τους δύο τρόπους που παρέχονται:

Α) Εγγραφή μέσω του TAXISnet, όπου δεν απαιτείται η προσέλευση σε υποκατάστημα του ΟΑΕΕ για την ενεργοποίηση της εγγραφής σας.

Β) Εγγραφή όπου απαιτείται προσέλευση σε Περιφερειακό Τμήμα ΟΑΕΕ για παραλαβή κλειδαρίθμου για την ενεργοποίηση της εγγραφής σας.

Σύνδεση / Εγγραφή χρήστη

Για να πραγματοποιήσετε εγγραφή με οποιοδήποτε από τους δύο τρόπους ή για να πραγματοποιήσετε σύνδεση, αν είστε ήδη εγγεγραμμένος χρήστης, πιέστε εδώ.

Ενεργοποίηση εγγραφής

Για να ενεργοποιήσετε την εγγραφή σας, για την περίπτωση εγγραφής όπου έχετε παραλάβει κλειδάριθμο από Περιφερειακό Τμήμα ΟΑΕΕ, πιέστε εδώ.

Απώλεια

Για την περίπτωση που έχετε ξεχάσει το “Όνομα Χρήστη” ή τον “Κωδικό Πρόσβασης” σας, πιέστε εδώ.

Για οποιοδήποτε πρόβλημα που αφορά τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του ΟΑΕΕ (εγγραφή-κλειδάριθμος κ.τ.λ.) ενημερωθείτε απο τις Συχνές Ερωτήσεις – Θέματα Internet που βρίσκονται εδώ ή επικοινωνήστε μαζί μας ηλεκτρονικά στο [email protected] επισυνάπτοντας το Α.Φ.Μ και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας