Κατάταξη στρατευσίμων 2023 Γ ΕΣΣΟ στην Πολεμική Αεροπορία

Πρόσκληση στρατευσίμων για κατάταξη με την 2023 Γ ΕΣΣΟ (Σεπτέμβριος 2023) στην Πολεμική Αεροπορία

 

Εκδόθηκε η ΕΔΥΕΘΑ/ΓΕΣ 112/2023 που αφορά στην πρόσκληση στρατευσίμων για κατάταξη με την 2023 Γ΄ ΕΣΣΟ (Σεπτέμβριος 2023) στην Πολεμική Αεροπορία.

Για τους στρατεύσιμους, που έχουν κατανεμηθεί στην Πολεμική Αεροπορία και είναι υπόχρεοι για κατάταξη με την 2023 Γ’ ΕΣΣΟ, για την παραλαβή του Σημειώματος Κατάταξης απαιτείται η επιλογή του μενού «ΕΙΣΟΔΟΣ» μέσω του οποίου πραγματοποιείται αυθεντικοποίηση με χρήση κωδικών taxisnet.

Κατόπιν απαιτείται η επιλογή του μενού «ΤΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΜΟΥ» και τελικά η εκτύπωσή του

Σε περίπτωση που δεν διαθέτετε κωδικούς taxisnet, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την αρμόδια Στρατολογική Υπηρεσία κατά τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 07:00 έως 15:00) στα τηλέφωνα που υπάρχουν https://www.stratologia.gr/

 

  

 

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ

4. Οι ημερομηνίες κατάταξης των καλουμένων ορίζονται ως εξής:

α. Η 4 Σεπτεμβρίου 2023 και 5 Σεπτεμβρίου 2023 για τους στρατεύσιμους όλων των Στρατολογικών Υπηρεσιών που έτυχαν κατά το παρελθόν αναβολής για λόγους υγείας ή κρίθηκαν ικανοί κατηγορίας Ι2 έως Ι4 με γνωμάτευση οποιασδήποτε Στρατιωτικής Υγειονομικής Επιτροπής.

β. Η 4 Σεπτεμβρίου 2023 και 5 Σεπτεμβρίου 2023, για τους λοιπούς στρατεύσιμους όλων των Στρατολογικών Υπηρεσιών

 

 

Η Πρόσκληση Στρατευσίμων Γ ΕΣΣΟ 2023 Πολεμικής Αεροπορίας

 

 

Το άρθρο δημοσιεύτηκε πρώτη φορά στον Οδηγό του Πολίτη (odigostoupoliti.eu). Επιτρέπεται η αναδημοσίευση (όχι αυτολεξεί) του περιεχομένου του παρόντος άρθρου, μόνο με αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link)(https://www.odigostoupoliti.eu), της πηγής προέλευσης