Κλειστή η Αττική Οδός σήμερα το βράδυ Παρασκευής 19.4.2024

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ, ΛΟΓΩ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΒΑΡΙΑΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ, ΑΠΟ ΤΙΣ 22:00 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 19/04/2024 ΕΩΣ ΤΙΣ 06:00 ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 20/04/2024

Κλειστός ο συνδετήριος κλάδος της Δυτικής Περιφερειακής Λεωφόρου Υμηττού, προς Ελευσίνα, στην κατεύθυνση από Παλλήνη προς Αθήνα – Κέντρο (Κόμβος 16).

Λόγω προγραμματισμένων εργασιών βαριάς συντήρησης, στην Αττική Οδό, κλειστός θα παραμείνει από τις 22:00 το βράδυ της Παρασκευής 19/04/2024 έως τις 06:00 το πρωί του Σαββάτου 20/04/2024, ο συνδετήριος κλάδος προς Ελευσίνα (Κόμβος 16), στην κατεύθυνση από Παλλήνη προς Αθήνα – Κέντρο.

 

Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού, οι οδηγοί μπορούν να κινηθούν ως εξής:

  • Οι διερχόμενοι από την περιοχή της Παλλήνης με προορισμό την Ελευσίνα μπορούν να εισέλθουν μέσω της εισόδου προς Ελευσίνα του κόμβου της Λ. Μαραθώνος (Κόμβος 15).
  • Οι οδηγοί που έχουν, ήδη, εισέλθει στην Αττική Οδό από τον κόμβο Παλλήνης (Κόμβος Υ8), ακολουθώντας τις πινακίδες παράκαμψης, μπορούν να κινηθούν ευθεία και να εξέλθουν στην επόμενη έξοδο του κόμβου των Γλυκών Νερών (Κόμβος Υ6), από όπου μπορούν να κάνουν αναστροφή, να επανεισέλθουν (χωρίς την εκ νέου καταβολή διοδίων) και να κατευθυνθούν προς Μαρκόπουλο, μέχρι τον Σταθμό Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών (ΣΕΑ Παιανίας), από τη γέφυρα του οποίου θα κάνουν αναστροφή προς Ελευσίνα.

 

Η Αττική Οδός ευχαριστεί θερμά για την κατανόηση και με γνώμονα την ασφάλεια όλων παρακαλεί τους οδηγούς να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή στη σχετική σήμανση και να τηρούν τα όρια ταχύτητας στα τμήματα στα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες βαριάς συντήρησης