Κτηματολόγιο. Ανάρτηση κτηματολογικών στοιχείων Ασπροπύργου και Μάνδρας

Λειτουργία Γραφείων Ενημέρωσης Κοινού σχετικά με την ανάρτηση των κτηματολογικών στοιχείων στους ΟΤΑ Ασπροπύργου και Μάνδρας Αττικής (κτηματολογικα στοιχεια)

​Από το Γραφείο Τύπου της ΕΚΧΑ ΑΕ, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών σχετικά με την Ανάρτηση των Κτηματολογικών Στοιχείων του Εθνικού Κτηματολογίου και την διαδικασία υποβολής ενστάσεων, ξεκινάει σήμερα η λειτουργία δύο Γραφείων Ενημέρωσης Κοινού για τους ΟΤΑ Ασπροπύργου και Μάνδρας.

Στα Γραφεία αυτά, τα οποία θα λειτουργήσουν έως τις 26 Ιουνίου 2015, μπορούν να απευθύνονται οι πολίτες αποκλειστικά και μόνο προκειμένου να ενημερωθούν σχετικά με τις διαδικασίες και τα δικαιολογητικά για την υποβολή αιτήσεων διόρθωσης / ένστασης καθώς και να αιτηθούν την εκτύπωση αποσπάσματος κτηματολογικού πίνακα και διαγράμματος της ανάρτησης.

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία, ενέργεια ή παραλαβή στοιχείων σχετικά με την διαδικασία κτηματογράφησης, οι ενδιαφερόμενοι απευθύνονται στο Γραφείο Κτηματογράφησης Περιστερίου (Εθνάρχου Μακαρίου 36, ΤΚ 12132, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ, τηλ. 210 5752186).

ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΟΙΝΟΥ

1) Γραφείο Ενημέρωσης Κοινού για τον ΟΤΑ Ασπροπύργου

Γραφεία Κυνηγετικού Συλλόγου (ισόγειο), Σαλαμίνος 20 και Αθ.Διάκου (όπισθεν Δημαρχείου, στο κτίριο των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ασπροπύργου), Τ.Κ. 19300, ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ

Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 – 16:00

2) Γραφείο Ενημέρωσης Κοινού για τον ΟΤΑ Μάνδρας

Κτίριο Περιφέρειας Δυτικής Αττικής (3ος όροφος), Εθνικής Αντιστάσεως 80 & Τσόκα, Τ.Κ. 19200, ΕΛΕΥΣΙΝΑ

Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 08:30 – 15:30