Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Αθήνα και Πειραιά Κυριακή 10-04-2022

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Αθήνα και Πειραιά Κυριακή 10-04-2022

 

Αθήνα

Λόγω διεξαγωγής αγώνα δρόμου με την επωνυμία « KALLITHEA RUN 2022», θα πραγματοποιηθούν οι κατωτέρω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή 10/4/2022 και κατά τις ώρες 06.00΄-13.00΄, στην περιοχή Δήμου Καλλιθέας ως εξής:

 

  • Προσωρινή και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Ελ. Βενιζέλου (Λ. Θησέως), στο τμήμα της μεταξύ της οδού Χαροκόπου και της Λ. Ποσειδώνος (Παλαιά Παραλιακή) και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας.
  • Απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης των οχημάτων, στην οδό Ελ. Βενιζέλου (Λ. Θησέως), στο τμήμα της μεταξύ των οδών Φιλαρέτου και Μαντζαγριωτάκη, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.

 

Παρακαλούνται οι οδηγοί, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων να αποφύγουν τη διέλευση των οχημάτων τους στις παραπάνω οδούς και λεωφόρους κατά το αναφερόμενο χρονικό διάστημα και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων

 

Πειραιάς

Λόγω διεξαγωγής αγώνα με την επωνυμία «34ος Βαρτζάκειος Δρόμος Υγείας – Γύρος του Πειραιά», την Κυριακή 10/4/2022 και κατά τις ώρες 08.00΄ έως 13.00΄, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας & απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης των οχημάτων, στις παρακάτω λεωφόρους και οδούς, περιοχής Δήμου Πειραιά, ως εξής:

  • Λ. Ηρώων Πολυτεχνείου , στο τμήμα της μεταξύ των οδών Βενιζέλου και Αφεντούλη.
  • Λ. Χατζηκυριακού , στο τμήμα της μεταξύ των οδών Αφεντούλη και Μ. Χατζηκυριακού.
  • Ιακώβου Ράλλη , στο τμήμα της μεταξύ των οδών Λ. Χατζηκυριακού και Γ. Θεοτόκη.
  • Γ. Θεοτόκη , στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ι. Ράλλη και Μπόνη.
  • Ακτής Θεμιστοκλέους , στο τμήμα της μεταξύ των οδών Μπόνη και Φρεαττύδος.

 

Παρακαλούνται οι οδηγοί, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, να αποφύγουν τη διέλευση των οχημάτων τους στις παραπάνω οδούς, λεωφόρους και πλατείες κατά τα αναφερόμενα χρονικά διαστήματα