Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική Σάββατο 02-11-2019

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική Σάββατο 02-11-2019

Διεξαγωγή αγώνα αυτοκινήτων με την επωνυμία: «6ο Athens Ράλι Σπριντ Άγιος Μερκούριος»
Λόγω διεξαγωγής αγώνα αυτοκινήτων με την επωνυμία: «6ο Athens Ράλι Σπριντ Άγιος Μερκούριος», το Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2019 και κατά τις ώρες 07.00 έως 19.00 θα πραγματοποιηθεί πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, στην ΕΠ. Ο. 35 (Μαλακάσας – Αγίου Μερκουρίου – Βαρυμπόμπης), στο τμήμα της από τη βοηθητική οδό (αριστερός παράδρομος) της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας έως το εστιατόριο με την επωνυμία «Λεωνίδας» και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας, περιοχής Δήμων Αχαρνών και Ωρωπού.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται ως εξής:

  • ΕΠ. Ο. 35 (Μαλακάσας – Αγίου Μερκουρίου – Βαρυμπόμπης), με κατεύθυνση προς Μαλακάσα:
    Τατοΐου – Ν. Κύμης – Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας (προς Λαμία).
  • ΕΠ. Ο. 35 (Μαλακάσας – Αγίου Μερκουρίου – Βαρυμπόμπης), με κατεύθυνση προς Βαρυμπόμπη:
    Βοηθητική οδός (αριστερός παράδρομος) της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας και εν συνεχεία, είτε από το δημοτικό οδικό δίκτυο περιοχής Αφιδνών, είτε μέσω της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας (ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα) και ακολούθως έξοδος Καπανδριτίου – Καλάμου με κατεύθυνση προς Αφιδνών.

Από την Ελληνική Αστυνομία παρακαλούνται οι οδηγοί για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, να αποφύγουν τη διέλευση των οχημάτων τους στην παραπάνω επαρχιακή οδό κατά το αναφερόμενο χρονικό διάστημα και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.