ΓΓΠΣ. Μετά την 07-07-2014 δεν θα είναι δυνατή η πληρωμή δικαστικών αντιπροσώπων και γραμματέων

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ

Η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων, στα πλαίσια της διαδικασίας πληρωμής της ειδικής αποζημίωσης των διοριζομένων εποπτών, εφόρων, αντιπροσώπων της δικαστικής αρχής, γραμματέων κλπ., που αφορά στη διενέργεια των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών της 18ης Μαΐου 2014 και των επαναληπτικών της 25ης Μαΐου 2014 και των εκλογών για την ανάδειξη των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου της 25ης Μαΐου 2014, ενημερώνει ότι η εφαρμογή που αφορά στην καταχώρηση του αριθμού τραπεζικού λογαριασμού (ΙΒΑΝ), στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://www1.gsis.gr/webtax/electionpay, θα παραμείνει ενεργή μέχρι την Δευτέρα 07/07/2014.

Μετά την ημερομηνία αυτή, δεν θα είναι δυνατή η πληρωμή δικαιούχων που δεν συμπλήρωσαν αριθμό τραπεζικού λογαριασμού (ΙΒΑΝ).

Επισημαίνουμε τα ακόλουθα:

1300 δικαιούχοι μέχρι 01/07/2014, δεν έχουν συμπληρώσει ΙΒΑΝ

• Για την πληρωμή είναι απαραίτητη η συμπλήρωση τραπεζικού λογαριασμού , μέσω της προαναφερόμενης διεύθυνσης, από τον κάθε δικαιούχο (Έφορο, δικαστικό αντιπρόσωπο, γραμματέα κλπ).

• Η πρόσβαση στο σύστημα για την συμπλήρωση του τραπεζικού λογαριασμού, γίνεται μόνο με την χρήση των προσωπικών κωδικών του TaxisNet.