Ωράριο καταστημάτων που είναι ανοιχτά την Καθαρά Δευτέρα

Τα καταστήματα τροφίμων θα λειτουργήσουν κανονικά την Καθαρά Δευτέρα μέχρι το μεσημέρι, προκειμένου το καταναλωτικό κοινό να προμηθευτεί τα σαρακοστιανά εδέσματα ενώ ανοιχτές θα είναι επίσης οι λαϊκές αγορές, η Βαρβάκειος και η Αγορά του Καταναλωτή στον Ρέντη.

Που λειτουργούν λαϊκές αγορές 

 

Τα σούπερ μάρκετ θα παραμείνουν κλειστά, εν αντιθέσει με τα μίνι μάρκετ που θα λειτουργήσουν κανονικά

 

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Παναττικής Ομοσπονδίας Σωματείων Επαγγελματιών Πωλητών Λαϊκών Αγορών, οι λαϊκές αγορές θα λειτουργήσουν κανονικά ανήμερα της Καθαράς Δευτέρας.

 

Από το βράδυ της τελευταίας Κυριακής της Αποκριάς και μέχρι το απόγευμα της Καθαράς Δευτέρας θα λειτουργούν τα καταστήματα της Βαρβάκειου Αγοράς και της Αγοράς του Καταναλωτή στον ΟΚΑΑ.

 

Η Βαρβάκειος αγορά λειτουργεί την Κυριακή 17.3.2024 μέχρι τις 16:00 για να ανοίξει πάλι από τις 21:00 μέχρι και τις 16:00 της Καθαράς Δευτέρας για όσους επιθυμούν να προμηθευτούν σαρακοστιανά ακόμη και την τελευταία στιγμή.

Ανοιχτά θα παραμείνουν και τα καταστήματα στην Αγορά του Καταναλωτή στον Ρέντη, από το πρωί της Κυριακής μέχρι το απόγευμα της Καθαράς Δευτέρας.

 

 

 

Το άρθρο δημοσιεύτηκε πρώτη φορά στον Οδηγό του Πολίτη (odigostoupoliti.eu). Επιτρέπεται η αναδημοσίευση (όχι αυτολεξεί) του περιεχομένου του παρόντος άρθρου, μόνο με αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link)(https://www.odigostoupoliti.eu), της πηγής προέλευσης