Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο. Κλειστοί δρόμοι στην Αθήνα 29.2.2024

Σήμερα Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024 και από ώρα 12:00 στο κέντρο της Αθήνας, πραγματοποιείται συνάθροιση – συγκέντρωση στο πλαίσιο πανεκπαιδευτικού συλλαλητηρίου, με τη συμμετοχή εκπαιδευτικών, φοιτητικών και μαθητικών συλλόγων καθώς και άλλων φορέων και συλλογικοτήτων.

Για την καλύτερη διαχείριση της κυκλοφορίας και την αποσυμφόρηση της κίνησης, η Ελληνική Αστυνομία θα λάβει τα αναγκαία μέτρα τροχαίας, όπου είναι απαραίτητο και ανάλογα με την κίνηση των διαδηλωτών, με την πραγματοποίηση κατά περίπτωση εκτροπών και διακοπών κυκλοφορίας.

 

Συγκεκριμένα, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν σε οδούς περιμετρικά των Προπυλαίων, της Πλατείας Ομονοίας (Πατησίων, Αιόλου κ.λπ.), της Πλατείας Συντάγματος (Όθωνος, Λεωφόρους Αμαλίας και Βασιλίσσης Σοφίας) καθώς και στους οδικούς άξονες της Πανεπιστημίου, της Σταδίου και της Ακαδημίας.

 

Από την η Ελληνική Αστυνομία παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να αποφύγουν τη μετακίνησή τους στους ανωτέρω οδικούς άξονες μέχρι την ολοκλήρωση των συναθροίσεων – κινητοποιήσεων