Παιδικό παιχνίδι. Μην το πετάξεις

Η πρωτοβουλία «Παιδικό παιχνίδι – μην το πετάξεις», είναι μια πρωτοβουλία ενεργών πολιτών που δημιουργήθηκε με σκοπό να συλλέγει χρησιμοποιημένα παίχνιδια σε καλή κατάσταση, προκειμένου να μην πετάγονται στα σκουπίδια, αλλά να προσφέρονται σ’ αυτούς που τα έχουν ανάγκη, όπως σε κοινωνικούς φορείς, ιδρύματα, συλλόγους, παιδικούς σταθμούς, πρόσφυγες, κοκ

Σε εποχές οικονομικής κρίσης, ας σταθούμε δίπλα στα παιδιά, που στερούνται το βασικό δικαίωμα του παιχνιδιού και της χαράς!

Μπορείς κι εσύ να βοηθήσεις, προσφέροντας παιχνίδια επιτραπέζια, κούκλες, βιβλία, τραπεζάκια δραστηριοτήτων κ.τ.λ. τα οποία πληρούν τις προδιαγραφές και είναι κατάλληλα για παιδιά. Η πρωτοβουλία αυτή θα περιοδεύει σε δήμους του νομού της περιφέρειας Αττικής, σε κεντρικά σημεία που θα ανακοινώνονται μέσω του διαδικτύου.

Προσκλήσεις (facebook.com/profile.php?id=100011110539201)

Την Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2017, στον πολυχώρο Άρδην Ξενοφώντος 4 πλατεία Συντάγματος στην παρουσίαση της πρωτοβουλίας Παιδικό Παιχνίδι και στη Συλλογή παιχνιδιών, που θα πραγματοποιηθεί από τις 11 π.μ μέχρι τις 17.00.

Συλλογή παιδικών παιχνιδιών Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 10. 30 – 13.30 στο καφέ Παραμύθι Μαυρομιχάλη 182, Νεάπολη