Πληρωμή δικαστικών αντιπροσώπων και γραμματέων για τις επαναληπτικές εκλογές

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ των επαναληπτικών εκλογών στους Δήμους Καισαριανής, Μάνδρας-Ειδυλλίας και Τροιζηνίας-Μεθάνων 30η Νοεμβρίου και 7η Δεκεμβρίου 2014.

Η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων και Διοικητικής Υποστήριξης ενημερώνει, ότι είναι έτοιμη η εφαρμογή αίτησης για την Πληρωμή της ειδικής αποζημίωσης των διοριζομένων εποπτών, εφόρων, αντιπροσώπων της δικαστικής αρχής κ.λπ. και αφορά στη διενέργεια των επαναληπτικών εκλογών στους Δήμους Καισαριανής, Μάνδρας-Ειδυλλίας και Τροιζηνίας-Μεθάνων στις 30 Νοεμβρίου 2014 και 7 Δεκεμβρίου 2014.

Η χρήση της εφαρμογής, γίνεται μόνο από πιστοποιημένους χρήστες του TAXISnet στην διεύθυνση https://www1.gsis.gr/webtax/electionpay

Με την χρήση των κωδικών του TAXISnet, συνδέεστε στην εφαρμογή και συμπληρώνετε:

• τον αριθμό τραπεζικού λογαριασμού ( ΙΒΑΝ )
• σχετικά στοιχεία ταυτοποίησης ( Αρ. Δελτίου ταυτότητας και τηλέφωνο)

προκειμένου μετά από έλεγχο να γίνει η κατάθεση της ειδικής αποζημίωσης στον λογαριασμό που ορίζετε.

Διευκρινίζεται ότι από την ίδια εφαρμογή μπορείτε να συμπληρώσετε τα αντίστοιχα στοιχεία και για τις Δημοτικές-Περιφερειακής Εκλογές και Ευρωεκλογές 18ης και 25ης Μαΐου, εφόσον δεν το έχετε ήδη κάνει.

Για το λόγο αυτό με την αρχική σας σύνδεση στην εφαρμογή, πρέπει να επιλέξετε για ποια εκλογική διαδικασία ενδιαφέρεστε να αιτηθείτε.

Για διευκρινίσεις μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο 210-4802804.