Τα αποτελέσματα για τις παιδικές κατασκηνώσεις ΟΠΕΚΑ

Τα αποτελέσματα για τις παιδικές κατασκηνώσεις ΟΠΕΚΑ

O ΛΑΕ/ΟΠΕΚΑ ανακοίνωσε τα αποτελέσματα για το παιδικό κατασκηνωτικό πρόγραμμα, που αφορά την φιλοξενία 1.000 παιδιών ηλικίας 6 έως 16 ετών, δικαιούχων του ΛΑΕ σε παιδικές κατασκηνώσεις.Οι αιτούντες μπορούν να δουν ηλεκτρονικά αν έχουν κληρωθεί και συνεπώς αν είναι δικαιούχοι του προγράμματος στη διεύθυνση

http://apps.ogaservices.gr/kataskinotika_apotelesmata/

Το παιδικό κατασκηνωτικό πρόγραμμα του ΛΑΕ/ΟΠΕΚΑ έτους 2018, ισχύει από 16-6-2018 έως 9-9-2018 (καταληκτική ημερομηνία αναχώρησης από την κατασκήνωση) και εφαρμόζεται σε όλους τους νομούς της χώρας.

Οι δικαιούχοι του παιδικού κατασκηνωτικού προγράμματος μπορούν να φιλοξενηθούν σε συμβεβλημένες με το ΛΑΕ/ΟΠΕΚΑ παιδικές κατασκηνώσεις, μέχρι 16 ημέρες (15 διανυκτερεύσεις), συμπεριλαμβανομένης και της ημέρας άφιξης.

Η επιλογή της παιδικής κατασκήνωσης γίνεται ελεύθερα από τον γονέα, κηδεμόνα κ.ο.κ. του δικαιούχου, κατόπιν συνεννόησης με τον πάροχο της κατασκήνωσης και απαγορεύεται ρητά η μεσιτεία από άλλα πρόσωπα.Δείτε τον κατάλογο των συμβεβλημένων για το 2018 παιδικών κατασκηνώσεων με τον ΛΑΕ/ΟΠΕΚΑ από τον οποίο οι δικαιούχοι του παιδικού κατασκηνωτικού προγράμματος μπορούν να επιλέξουν κατασκήνωση.