Τελικός Conference League. Ώρα, κανάλι τηλεόρασης

Τελικός Conference League Ολυμπιακός – Φιορεντίνα, Τετάρτη 29 Μαΐου 2024, ώρα 22:00 στην «AEK Arena», όπως ονομάζεται επίσημα το γήπεδο της Ένωσης στην UEFA

 

Με παράλληλη μετάδοση από την Cosmote TV και το MEGA θα καλυφθεί τηλεοπτικά ο Τελικός Conference League, Ολυμπιακός – Φιορεντίνα, το βράδυ της 29 Μαΐου 2024, ώρα 22:00 στην «AEK Arena»

 

Η ανακοίνωση του MEGA

«Το MEGA δίνει το παρών στο κορυφαίο γεγονός στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου σε επίπεδο συλλόγων. Μια μεγάλη προσφορά του τηλεοπτικού σταθμού και του ιδιοκτήτη της Alter Ego Media, Βαγγέλη Μαρινάκη, στους Έλληνες φιλάθλους. Το MEGA εξασφάλισε και θα μεταδώσει παράλληλα με την COSMOTE TV τον ιστορικό για το ελληνικό ποδόσφαιρο τελικό του UEFA Europa Conference League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Φιορεντίνα, την Τετάρτη 29 Μαΐου, στις 22:00.

Το αθλητικό team του MEGA θα μεταφέρει από νωρίς τον παλμό της ποδοσφαιρικής γιορτής με ειδικές εκπομπές πριν το μεγάλο ποδοσφαιρικό ραντεβού στην «OPAP Arena». Μετά την απονομή, ακολουθεί η Post-Game εκπομπή με δυνατές αναλύσεις και όλα τα παραλειπόμενα του τελικού.

Η καρδιά των κορυφαίων ευρωπαϊκών διοργανώσεων χτυπά στο MEGA και σε αυτή την ιστορική αναμέτρηση για την ομάδα του Πειραιά»

 

Σχετικά: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Τετάρτη 29.5.2024 για τον τελικό CONFERENCE LEAGUE

 

 

 

 

Το άρθρο δημοσιεύτηκε πρώτη φορά στον Οδηγό του Πολίτη (odigostoupoliti.eu). Επιτρέπεται η αναδημοσίευση (όχι αυτολεξεί) του περιεχομένου του παρόντος άρθρου, μόνο με αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link)(https://www.odigostoupoliti.eu), της πηγής προέλευσης