Τράπεζα της Ελλάδος. Αιτήσεις φοιτητών για πρακτική άσκηση

Έναρξη της διαδικασίας υποβολής αιτήσεων φοιτητών για την κάλυψη θέσεων Πρακτικής Άσκησης στην Τράπεζα της Ελλάδος

 

Η περίοδος υποβολής των αιτήσεων θα διαρκέσει από την Δευτέρα 11 Μαρτίου 2024 (ώρα Ελλάδος 10:00) μέχρι και την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 (ώρα Ελλάδος 17:00)

 

Πρακτική άσκηση φοιτητών στην Τράπεζα της Ελλάδος

Η Τράπεζα της Ελλάδος, στο πλαίσιο της κοινωνικής της ευθύνης συμβάλλει στις προσπάθειες ενδυνάμωσης των δεσμών της ακαδημαϊκής κοινότητας με την αγορά εργασίας, δίνοντας σε φοιτητές την ευκαιρία να αποκτήσουν γνώσεις για τις εργασίες της Τράπεζας και δεξιότητες μέσω προγραμμάτων πρακτικής άσκησης.

Οι φοιτητές μπορούν να πραγματοποιήσουν πρακτική άσκηση στην Τράπεζα, είτε μέσω των Γραφείων Πρακτικής Απασχόλησης (ΓΠΑ) των Πανεπιστημίων τους, είτε απευθείας δηλώνοντας συμμετοχή στο αυτοχρηματοδοτούμενο πρόγραμμα της Τράπεζας.

 

Πρακτική μέσω των Γραφείων Πρακτικής Απασχόλησης

Οι φοιτητές εφόσον πληρούν τις προϋποθέσεις των προγραμμάτων που ανακοινώνουν τα ΓΠΑ των Πανεπιστημίων τους και επιλεχθούν από τα ΓΠΑ μπορούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για την Τράπεζα αποστέλλοντας e-mail με τις σχετικές πληροφορίες στο [email protected].

 

Πρακτική μέσω του αυτοχρηματοδοτούμενου προγράμματος της Τράπεζας της Ελλάδος

Κατόπιν ανακοίνωσης της Τράπεζας της Ελλάδος οι φοιτητές που πληρούν τις προϋποθέσεις συμμετοχής στο αυτοχρηματοδοτούμενο πρόγραμμα της Τράπεζας (όπως περιγράφονται στο συνημμένο αρχείο) μπορούν να υποβάλουν αίτηση. Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία μπορείτε να στείλετε τα ερωτήματά σας στο [email protected]

Υποβολή αίτησης για πρακτική άσκηση

 

 

 

 

Το άρθρο δημοσιεύτηκε πρώτη φορά στον Οδηγό του Πολίτη (odigostoupoliti.eu). Επιτρέπεται η αναδημοσίευση (όχι αυτολεξεί) του περιεχομένου του παρόντος άρθρου, μόνο με αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link)(https://www.odigostoupoliti.eu), της πηγής προέλευσης