Δοκιμαστικά δρομολόγια στην γραμμή επέκτασης του ΤΡΑΜ προς Πειραιά

Δοκιμαστικά δρομολόγια στην γραμμή επέκτασης του ΤΡΑΜ προς Πειραιά

Από την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019 πραγματοποιείται η τελική φάση των δοκιμαστικών δρομολογίων της επέκτασης του Τραμ προς Πειραιά

Σε σχετική ανακοίνωσή της η ΣΤΑΣΥ παρέχει οδηγίες για τις στάσεις που θα επιβιβάζονται επιβάτες και πως θα μπορούν να κατευθυνθούν στους προορισμούς τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ
«Τα οχήματα των Γραμμών 3 «Θουκυδίδης» (Ασκληπιείο Βούλας – ΣΕΦ) και 4 «Αριστοτέλης» (Κασομούλη – Σ.Ε.Φ.) μετά τη στάση «Νέο Φάληρο» θα κατευθύνονται προς τη στάση «Γήπεδο Καραϊσκάκη» (αντί ΣΕΦ), όπου και θα αποβιβάζουν τους επιβάτες.

Οι αποβιβαζόμενοι μέσω της υπόγειας διάβασης θα κατευθύνονται είτε αριστερά προς το σταθμό «Φάληρο» της Γραμμής 1 του Μετρό (πρώην ΗΣΑΠ) και το Γήπεδο Καραϊσκάκη, είτε δεξιά προς το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Στη στάση «Γήπεδο Καραϊσκάκη» τα οχήματα δε θα παραλαμβάνουν επιβάτες και θα συνεχίζουν κενά, κινούμενα στην επέκταση της γραμμής προς Πειραιά, ενώ επιστρέφοντας στη στάση «ΣΕΦ» θα παραλαμβάνουν επιβάτες με προορισμό τις στάσεις «Ασκληπιείο Βούλας» και «Κασομούλη».

Παρακαλούνται οι κάτοικοι και οι επισκέπτες των περιοχών της επέκτασης να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να διευκολύνουν τη διέλευση των οχημάτων, προκειμένου η δοκιμαστική λειτουργία να ολοκληρωθεί επιτυχώς και να αρχίσει η εμπορική λειτουργία το συντομότερο δυνατόν».