Δωρεάν εισιτήρια θεάτρου 2023 από τον ΟΠΕΚΑ. Ενέργειες των δικαιούχων

Δωρεάν εισιτήρια θεάτρου 2023 από τον ΟΠΕΚΑ. Ενέργειες των δικαιούχων μετά τα αποτελέσματα της κλήρωσης

 

Από τη Δευτέρα 10 Ιουλίου 2023 στις 12.00 το μεσημέρι οι κληρωθέντες δικαιούχοι δωρεάν εισιτηρίων θεάτρου 2023 – στην ιστοσελίδα του ΟΠΕΚΑ έχουν αναρτηθεί οι σχετικοί κατάλογοιθα  πρέπει να ακολουθήσουν τα εξής βήματα για να παραλάβουν τα δελτία τους:

Oι κληρωθέντες δικαιούχοι δωρεάν εισιτηρίων θεάτρων, μπορούν να παραλαμβάνουν τα δελτία τους έως και 30/8/2023 από οποιοδήποτε ΚΕΠ της χώρας.

Μετά τις ημερομηνίες αυτές, ακολουθεί αναδιανομή των δελτίων όλων των προγραμμάτων  για αιτούντες που δεν κληρώθηκαν και κληρωθέντες που δεν παρέλαβαν μέχρι τις ως άνω ημερομηνίες  δελτία.

Η παραλαβή των δελτίων από τα ΚΕΠ  υλοποιείται  εφεξής  με σειρά προτεραιότητας και μέχρι εξαντλήσεώς τους.

Με τη διαδικασία αυτή της αναδιανομής, μπορούν όλοι όσοι υπέβαλαν αίτηση   μέχρι να εξαντληθούν τα δελτία,  να   επωφεληθούν από τις παροχές  μέχρι να λήξει η ημερομηνία  που υλοποιούνται τα προγράμματα.

Επίσης, δεν αποκλείονται από τα προγράμματα των επόμενων ετών,  αρκεί να έχουν τις  προϋποθέσεις υποβολής της αίτησης συμμετοχής.

 

ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΘΕΑΤΡΟΥ. Το πρόγραμμα αφορά σε 32.500 δικαιούχους για θεατρικές παραστάσεις σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας. Η διάρκεια ισχύος είναι από τις 10 Ιουλίου 2023 έως τις 30 Μαΐου 2024. Για κάθε δελτίο, η επιχείρηση επιδοτείται με 15 ευρώ για την Κεντρική Σκηνή και 12 ευρώ  για την Παιδική Σκηνή

 

 

Αριθμ. 45764 – ΦΕΚ τεύχος Β 3042/08.05.2023
Καθορισμός προγραμμάτων, αριθμού δικαιούχων και προϋποθέσεων συμμετοχής στα προγράμματα του Λογαριασμού Αγροτικής Εστίας έτους 2023.

 

 

Το άρθρο δημοσιεύτηκε πρώτη φορά στον Οδηγό του Πολίτη (odigostoupoliti.eu). Επιτρέπεται η αναδημοσίευση (όχι αυτολεξεί) του περιεχομένου του παρόντος άρθρου, μόνο με αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link)(https://www.odigostoupoliti.eu), της πηγής προέλευσης