Εκλογές 2023. Λήγει σήμερα η προθεσμία δήλωσης υποψηφίων

Εξαιρετικά για την Τετάρτη 26 Απριλίου 2023, καθώς και το Σάββατο 29 Απριλίου 2023, ημερομηνίες κατά τις οποίες λήγουν οι προθεσμίες για τη δήλωση του ονόματος και του εμβλήματος των κομμάτων στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, καθώς και για τη δήλωση υποψηφιότητας των υποψηφίων βουλευτών (που γίνονται ηλεκτρονικά), θα παραμείνουν ανοικτές έως τη δωδεκάτη νυχτερινή ώρα (24:00), όλες οι ΔΟΥ της Επικράτειας (πλην των Δ.Ο.Υ.: ΦΑΕ Αθηνών, ΦΑΕ Πειραιά, ΦΑΕ Θεσσαλονίκης και Πλοίων) τόσο για την χορήγηση ΑΦΜ στους συνδυασμούς όσο και για τη διόρθωση στοιχείων των υποψηφίων στο ψηφιακό μητρώο της ΑΑΔΕ.

ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ
Εκλογές 21ης Μαϊου 2023

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΥΛΗ ΔΗΛΩΣΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ

 

  

Αριθμ. 26754 – ΦΕΚ Τεύχος Β 2191/04.03.2023
Καθορισμός της λειτουργίας και του χρόνου έναρξης λειτουργίας της ηλεκτρονικής πύλης δήλωσης υποψηφιοτήτων κατά τις βουλευτικές εκλογές και τις εκλογές για την ανάδειξη των Ελλήνων μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

 

 

Το άρθρο δημοσιεύτηκε πρώτη φορά στον Οδηγό του Πολίτη (odigostoupoliti.eu). Επιτρέπεται η αναδημοσίευση (όχι αυτολεξεί) του περιεχομένου του παρόντος άρθρου, μόνο με αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link)(https://www.odigostoupoliti.eu), της πηγής προέλευσης