Εκλογές 2023. Μειωμένα αεροπορικά εισιτήρια στους Δικαστικούς Αντιπροσώπους

Ανακοίνωση ΔΣΑ

Σε συνέχεια του αιτήματος της Ολομέλειας των Προέδρων Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, που τέθηκε στη συνάντηση με την Υπουργό Εσωτερικών, το Υπουργείο Εσωτερικών ανακοίνωσε ότι η αεροπορική εταιρεία AEGEAN και η Olympic Air, προσφέρει ειδικό ναύλο 41 ευρώ ανά διαδρομή ή 82 ευρώ μετ’ επιστροφής με ΦΠΑ (συν τους φόρους αεροδρομίων και τέλος εξυπηρέτησης 10€) για όλο το εσωτερικό δίκτυό της, για τις αεροπορικές μετακινήσεις των Δικαστικών Αντιπροσώπων, που θα πραγματοποιηθούν για την άσκηση των καθηκόντων τους κατά τις επικείμενες εκλογές.

Στην τιμή περιλαμβάνεται μια χειραποσκευή μέχρι 8 κιλά.

Οι δικαστικοί αντιπρόσωποι θα εξυπηρετούνται για τις κρατήσεις και εκδόσεις των εισιτηρίων τους για την άσκηση των καθηκόντων τους αποκλειστικά από τα τηλεφωνικά κέντρα των δυο εταιρειών στους αριθμούς κλήσης 801 11 20 000 και 210 62 61 000 αντίστοιχα, από όπου και θα παρέχονται, εφόσον απαιτείται, περαιτέρω διευκρινήσεις σχετικά με την εν λόγω διαδικασία.

Επισημαίνεται ότι μετά την κλήρωση οι δικαστικοί αντιπρόσωποι θα πρέπει να προβούν άμεσα στην κράτηση αεροπορικών εισιτηρίων, καθώς η διαθεσιμότητα εκ των πραγμάτων δεν είναι εξασφαλισμένη.

Η σχετική Εγκύκλιος του Υπουργείου Εσωτερικών, που περιέχει αναλυτικές πληροφορίες για τους δικαστικούς αντιπροσώπους.

 

Η αεροπορική εταιρία Sky Express ανακοίνωσε την παροχή έκπτωσης 50% σε όλες τις πτήσεις της στο δίκτυο εσωτερικού, για όλους τους δικαστικούς αντιπροσώπους και ένα συνοδό μέλος, που πρόκειται να ταξιδέψουν για την άσκηση των καθηκόντων τους εν όψει των εκλογών της 21ης Μαΐου 2023.

Η περίοδος κράτησης εκτείνεται έως 20/05/2023 για πτήσεις από 18/05/2023 έως 23/05/2023.

Για την αναλυτική ενημέρωση κι εξυπηρέτησή τους, οι δικαστικοί αντιπρόσωποι θα πρέπει να επισκεφθούν τον ιστότοπο

https://www.skyexpress.gr/el/ekloges-2023

όπου περιγράφονται αναλυτικά τα απαραίτητα βήματα της διαδικασίας που χρειάζεται να ακολουθήσουν για να επωφεληθούν της έκπτωσης.

Επισημαίνεται ότι μετά την κλήρωση οι δικαστικοί αντιπρόσωποι θα πρέπει να προβούν άμεσα στην κράτηση αεροπορικών εισιτηρίων, καθώς η διαθεσιμότητα είναι περιορισμένη