Κλειστά όλα τα δικαστήρια στην Αττική αύριο Παρασκευή 15-10-2021

Κλειστά όλα τα δικαστήρια στην Αττική αύριο Παρασκευή 15-10-2021

με απόφαση του υπουργού Δικαιοσύνης

 

Με απόφαση του υπουργού Δικαιοσύνης αναστέλλονται οι εργασίες όλων των δικαστηρίων και εισαγγελιών της Περιφερειακής Ενότητας Αττικής για αύριο Παρασκευή 15.10.2021, λόγω των αιφνιδίων και έντονων καιρικών φαινομένων.

Από την αναστολή εργασιών εξαιρούνται οι υποθέσεις που αφορούν αυτόφωρα κακουργήματα και πλημμελήματα, καθώς, επίσης, και οι υποθέσεις που χρήζουν άμεσου χειρισμού λόγω επείγοντος χαρακτήρα.

 

Ανακοίνωση – Ενημέρωση από ΔΣΑ 15.10.2021

Ενημερώνουμε τις/τους συναδέλφους, ότι σήμερα το πρωί και ώρα 8:30 μετέβησαν στο Πρωτοδικείο Αθηνών ο Πρόεδρος του ΔΣΑ Δημήτρης Βερβεσός, ο Γενικός Γραμματέας του ΔΣΑ Μιχάλης Καλαντζόπουλος και ο σύμβουλος του ΔΣΑ Ιωάννης Κάπος, προκειμένου, υπό το φως της ανακοίνωσης της Διοίκησης του Πρωτοδικείου Αθηνών και των ασαφειών που είχε αυτή, να αποτρέψουν, σε συνεννόηση με τους Προέδρους των συνθέσεων, το ενδεχόμενο ερημοδικίας συναδέλφων που εύλογα θεώρησαν ότι οι υποθέσεις τους δεν θα συζητηθούν.

Μετά την ολοκλήρωση της δικασίμου δεν πληροφορηθήκαμε περίπτωση ερημοδικίας.

Ωστόσο, εάν τυχόν κάποιοι συνάδελφοι αντιμετώπισαν τέτοιο πρόβλημα παρακαλούμε να επικοινωνήσουν άμεσα στην ηλεκτρονική διεύθυνση

[email protected]

προκειμένου ο Σύλλογος να αναλάβει τις δέουσες πρωτοβουλίες