Μουσείο Ακρόπολης. Ελεύθερη είσοδος την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019

Μουσείο Ακρόπολης. Ελεύθερη είσοδος την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019

Την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019 Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού η είσοδος στο Μουσείο Ακρόπολης θα είναι ελεύθερη
Η Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού (27η Σεπτεμβρίου) περιλαμβάνεται στις ημέρες επίσημων τελετών – εορτασμών του Μουσείου Ακρόπολης

Ως εκ τούτου την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019 Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού, η είσοδος στο Μουσείο Ακρόπολης θα είναι ελεύθερη το απόγευμα από τις 17.00 έως τις 22.00 (τελευταία είσοδος στις 21:30).

 

Την ίδια μέρα Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν δωρεάν στις εξής παρουσιάσεις:

Περπατώντας στην αρχαία γειτονιά του Μουσείου Ακρόπολης

Με οδηγούς τους αρχαιολόγους του Μουσείου, οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν στην αρχαιολογική ανασκαφή που, σαν ένα τεράστιο έκθεμα, απλώνεται στη βάση του Μουσείου.
Ελληνικά: 6:30 μ.μ. Διάρκεια: 45 λεπτά

Συμμετοχή: Εγγραφές γίνονται την ίδια μέρα στο Γραφείο Πληροφοριών του Μουσείου. Έως 20 επισκέπτες ανά παρουσίαση. Τηρείται σειρά προτεραιότητας.

Ένας περίπατος στο Μουσείο με τον αρχαιολόγο

Οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε βραδινό περίπατο μέσα στις αίθουσες του Μουσείου με απρόβλεπτους σταθμούς και ποικίλες συζητήσεις, με συντροφιά έναν από τους έμπειρους αρχαιολόγους του Μουσείου.
Ελληνικά: 8:00 μ.μ. Διάρκεια: 60 λεπτά

Συμμετοχή: Εγγραφές γίνονται την ίδια μέρα στο Γραφείο Πληροφοριών του Μουσείου. Έως 40 επισκέπτες ανά παρουσίαση. Τηρείται σειρά προτεραιότητας.