Πολύτεκνοι μειωμένο εισιτήριο κατά 50% στις συγκοινωνίες

Πολύτεκνοι μειωμένο εισιτήριο κατά 50% στις συγκοινωνίες

Μετακίνηση των πολυτέκνων με μειωμένο κατά 50% εισιτήριο στους συγκοινωνιακούς φορείςΜε απόφαση της Αναπληρώτριας Υπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, εγκρίθηκαν δαπάνες συνολικού ύψους 2,7 εκατομμύρια ευρώ, για τη μετακίνηση των πολυτέκνων με μειωμένο κατά 50% εισιτήριο στους συγκοινωνιακούς φορείς.

Ειδικότερα, χρηματοδοτούνται από τον κρατικό προϋπολογισμό, με 1.382.000 ευρώ η Πανελλαδική Ομοσπονδία Αστικών Συγκοινωνιών και με 1.290.000 ευρώ η Πανελλαδική Ομοσπονδία Αυτοκινητιστών Υπεραστικών Συγκοινωνιών για την κάλυψη της δαπάνης που προκαλείται από τη μεταφορά με μειωμένο εισιτήριο των πολυτέκνων.

Μειωμένο εισιτήριο στα Μέσα Μεταφοράς της Αθήνας και Θεσσαλονίκης

Στα Μέσα Μεταφοράς της Αθήνας και Θεσσαλονίκης παρέχεται έκπτωση 50% στους πολύτεκνους. Πολύτεκνοι γονείς και μέλη των οικογενειών τους, με επίδειξη ισχύοντος και θεωρημένου στο πίσω μέρος βιβλιαρίου πολυτέκνων, το οποίο χορηγείται στο δικαιούχο από την Ανώτατη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων Ελλάδος 

Μειωμένο εισιτήριο στα ΚΤΕΛ

Σε όλες τις γραμμές ΚΤΕΛ παρέχεται έκπτωση 50% στους πολύτεκνους. Απαραίτητη είναι η επίδειξη της κάρτας πολυτέκνων (πάσο) κατά την έκδοση του εισιτηρίου καθώς και κατά τον έλεγχο που θα προκύψει κατά την διαδρομή.