Προσφορές από ξενοδοχεία για Δεκαπενταύγουστο, χωρίς προκαταβολή

Προσφορές από ξενοδοχεία για Δεκαπενταύγουστο, χωρίς προκαταβολή

Ξενοδοχεία για Δεκαπενταύγουστο με προσφορές, χωρίς προκαταβολή, δωρεάν ακύρωση και πρόσβαση με αυτοκίνητο

Μπορεί ακόμα να μην ξέρουμε πότε και ποια ξενοδοχεία θα ανοίξουν φέτος το καλοκαίρι στην Ελλάδα, αλλά αν έχετε όρεξη να σκεφθείτε καλοκαιρινές διακοπές, τώρα μπορείτε να βρείτε διαθεσιμότητα σε περιζήτητα ξενοδοχεία.

Ο διαδικτυακός τόπος travelmyth.gr ερεύνησε και συγκέντρωσε κάποιες προτάσεις για Δεκαπενταύγουστο με τα εξής κριτήρια:
1) ΔΩΡΕΑΝ ΑΚΥΡΩΣΗ και 0% ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ

Στο τόσο ρευστό περιβάλλον που ζούμε το 2020, με τους περιορισμούς μετακινήσεων να χαλαρώνουν δοκιμαστικά και ενδεχομένως να επανέρχονται κατά περίπτωση, θεωρούμε το πιο σημαντικό σε μία κράτηση ξενοδοχείου για τον Αύγουστο την ύπαρξη πολιτικής δωρεάν ακύρωσης. Τα ξενοδοχεία στη λίστα μας, την ώρα της έρευνάς μας, είχαν τύπους δωματίων με δυνατότητα ακύρωσης χωρίς χρέωση από μία εβδομάδα μέχρι ένα μήνα πριν την ημερομηνία άφιξης.

2) ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΟΔΙΚΩΣ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Πολλοί είναι αυτοί που φέτος θα διστάσουν να μπουν σε αεροπλάνο ή πλοίο για να φτάσουν στο τόπο διακοπών τους και θα κινηθούν με το αυτοκίνητό τους. Εμείς διαλέξαμε προορισμούς με οδική πρόσβαση από την ηπειρωτική χώρα. Η Πελοπόννησος και η Χαλκιδική πρωταγωνιστούν, ενώ υπάρχουν επιλογές και σε άλλες περιοχές καθώς και σε δύο νησιά που μπορεί να φτάσει κανείς οδηγώντας!

3) ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΘΑΛΑΣΣΑ

Οι διακοπές του Αυγούστου για τους περισσότερους είναι συνδεδεμένες με τη θάλασσα, οπότε κι εμείς διαλέξαμε ξενοδοχεία κοντά σε παραλίες. Εφόσον έχετε μαζί το αυτοκίνητό σας, δεν θεωρήσαμε απαραίτητο κριτήριο να είναι τα ξενοδοχεία ακριβώς μπροστά σε παραλία, αλλά να υπάρχουν παραλίες στην περιοχή. Αποφύγαμε τις πόλεις και προτιμήσαμε ξενοδοχεία με άνετους ανοικτούς χώρους.

Το άρθρο αναδημοσιεύεται με άδεια του διαδικτυακού τόπου travelmyth.gr

Δείτε αναλυτικά τα ξενοδοχεία στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.travelmyth.gr/blog/ξενοδοχεια-δεκαπενταυγουστο-2020-δωρεαν-ακυρωση-αυτοκινητο