Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Τετάρτη 04-07-2018 λόγω συναυλίας

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Τετάρτη 04-07-2018 λόγω συναυλίας

Σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 4 Ιουλίου 2018, λόγω της συναυλίας για τον Βασίλη Τσιτσάνη στο Παναθηναϊκό Στάδιο.Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό από την Τροχαία, την Τετάρτη 4 Ιουλίου 2018 από τις 18:00 έως το τέλος της συναυλίας, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην παρακάτω οδό και λεωφόρους του Δήμου Αθηναίων, ως εξής:

– Αρδηττού, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Βουλιαγμένης και της Λ. Βασ. Όλγας, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς τη Λ. Βασ. Κωνσταντίνου και στις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο.

– Λ. Βασ. Κωνσταντίνου, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Βασ. Όλγας και της οδού Ερατοσθένους, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς τη Λ. Βασ. Σοφίας και στις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο.

– Λ. Βασ. Όλγας, σε όλο το μήκος της, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς το Καλλιμάρμαρο Στάδιο.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποτροπή τροχαίων ατυχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα παραπάνω σημεία και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση και τις υποδείξεις των τροχονόμων.

Παράταση λειτουργίας και τροποποιήσεις δρομολογίων Μέσων Μαζικής Μεταφοράς

Συγκεκριμένα, το Μετρό, ο Ηλεκτρικός, το Τραμ, η λεωφορειακή γραμμή 550 και οι γραμμές Τρόλεϊ 2, 4 και 10 θα παρατείνουν τη λειτουργία τους και θα κυκλοφορούν έως τις 1:00 π.μ. τα ξημερώματα της Πέμπτης 05 Ιουλίου 2018

Το Τραμ (γραμμές Σύνταγμα – ΣΕΦ και Σύνταγμα – Ασκληπιείο Βούλας) θα τερματίζει στη στάση Λεωφόρος Βουλιαγμένης από τις 18:00 το απόγευμα.

Επίσης, τροποποιήσεις δρομολογίων θα επέλθουν για τις λεωφορειακές γραμμές 209 και 550, και τις γραμμές Τρόλεϊ 2, 4, 10 και 11 από τις 18:00 ως τη λήξη των μέτρων της τροχαίας.