Πολεμική Αεροπορία. Πρόσκληση κατάταξης στρατευσίμων 2024 Α ΕΣΣΟ

Πρόσκληση στρατευσίμων για κατάταξη με την 2024 Α ΕΣΣΟ (Φεβρουάριος 2024) στην Πολεμική Αεροπορία

 

Εκδόθηκε η ΕΔΥΕΘΑ/ΓΕΑ 4/2024 που αφορά στην πρόσκληση στρατευσίμων για κατάταξη με την 2024 Α ΕΣΣΟ (Φεβρουάριος 2024) στην Πολεμική Αεροπορία.

Για τους στρατεύσιμους, που έχουν κατανεμηθεί στην Πολεμική Αεροπορία και είναι υπόχρεοι για κατάταξη με την 2024 Α’ ΕΣΣΟ, για την παραλαβή του Σημειώματος Κατάταξης απαιτείται η επιλογή του μενού «ΕΙΣΟΔΟΣ» μέσω του οποίου πραγματοποιείται αυθεντικοποίηση με χρήση κωδικών taxisnet.

Κατόπιν απαιτείται η επιλογή του μενού «ΤΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΜΟΥ» και τελικά η εκτύπωσή του.

Σε περίπτωση που δεν διαθέτετε κωδικούς taxisnetπαρακαλούμε επικοινωνήστε με την αρμόδια Στρατολογική Υπηρεσία κατά τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 07:00 έως 15:00) στα τηλέφωνα που υπάρχουν https://www.stratologia.gr/

 

Σχετικά: Αλλαγές στην διάρκεια της στρατιωτικής θητείας

 

  

 

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ

Οι ημερομηνίες κατάταξης των καλουμένων ορίζονται ως εξής:

α. Η 26 Φεβρουαρίου 2024 και 27 Φεβρουαρίου 2024 για τους στρατεύσιμους όλων των Στρατολογικών Υπηρεσιών που έτυχαν κατά το παρελθόν αναβολής για λόγους υγείας ή κρίθηκαν ικανοί κατηγορίας Ι2 έως Ι4 με γνωμάτευση οποιασδήποτε Στρατιωτικής Υγειονομικής Επιτροπής.

β. Η 26 Φεβρουαρίου 2024 και 27 Φεβρουαρίου 2024, για τους λοιπούς στρατεύσιμους όλων των Στρατολογικών Υπηρεσιών

 

 

Η Πρόσκληση Στρατευσίμων 2024 Α ΕΣΣΟ Πολεμικής Αεροπορίας

 

 

 

Το άρθρο δημοσιεύτηκε πρώτη φορά στον Οδηγό του Πολίτη (odigostoupoliti.eu). Επιτρέπεται η αναδημοσίευση (όχι αυτολεξεί) του περιεχομένου του παρόντος άρθρου, μόνο με αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link)(https://www.odigostoupoliti.eu), της πηγής προέλευσης