Τζόκερ online. Πως μπορούμε να παίζουμε Τζόκερ από το κινητό

Τζόκερ online. Πως μπορούμε να παίζουμε Τζόκερ από το κινητό

Το Τζόκερ είναι πλέον διαθέσιμο και online μέσω της ιστοσελίδας tzoker.gr και της εφαρμογής για κινητά
Με τη νέα εφαρμογή του ΤΖΟΚΕΡ (https://www.opap.gr/efarmogi-tzoker):

  • Συμμετέχεις στο παιχνίδι από όπου κι αν βρίσκεσαι
  • Επιλέγεις τυχερούς αριθμούς εύκολα
  • Τα κέρδη σου είναι άμεσα διαθέσιμα στον λογαριασμό σου
  • Πληροφορείσαι άμεσα για τα αποτελέσματα του παιχνιδιού, αλλά και όλο το ιστορικό προηγούμενων κληρώσεων
  • Έχεις απόλυτο έλεγχο και ασφάλεια στον λογαριασμό σου
  • Πολλές άλλες δυνατότητες

Η νέα εφαρμογή του ΤΖΟΚΕΡ είναι διαθέσιμη σε Android και App Store

Με τον νέο κανονισμό του Τζόκερ οι παίκτες μπορούν να παίζουν το τυχερό παιχνίδι Τζόκερ της ΟΠΑΠ ΑΕ και μέσω διαδικτύου

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η δημιουργία Ηλεκτρονικού Λογαριασμού Παίκτη

Γενικές πληροφορίες για το Τζόκερ από την ΟΠΑΠ ΑΕ

Τι γίνεται στο διάστημα των 30’ λεπτών από τη στιγμή που κλείνει η κατάθεση των δελτίων (στις 21.30) μέχρι την έναρξη της κλήρωσης (στις 22.00);

Το 30λεπτο που μεσολαβεί από το κλείσιμο (21:30) της ώρας κατάθεσης δελτίων μέχρι την έναρξη της κλήρωσης (περίπου στις 22:00) είναι απαραίτητο, προκειμένου να διασφαλιστούν όλες οι συμμετοχές (δελτία) της κλήρωσης που θα πραγματοποιηθεί. Πιο συγκεκριμένα, όλα τα συμμετέχοντα δελτία της τρέχουσας κλήρωσης, κλειδώνουν σε ένα αρχείο με την παραγωγή ενός κλειδάριθμου. Στη συνέχεια το αρχείο αποστέλλεται στο Ανεξάρτητο Μηχανογραφικό Σύστημα της Επιτροπής Ελέγχου. Η Επιτροπή Ελέγχου μόνο μετά τη διασφάλιση των στοιχείων και έχοντας πιστοποιήσει ότι έχουν πραγματοποιηθεί όλες οι απαραίτητες διαδικασίες, δίνει το τελικό ΟΚ για την έναρξη της κλήρωσης.

Πώς ελέγχεται η διαδικασία των κληρώσεων του Τζόκερ;

Για να διασφαλιστεί η αξιοπιστία και το αδιάβλητο των κληρώσεων, ακολουθείται μια σειρά από διαδικασίες. Πιο συγκεκριμένα ακολουθούνται τα εξής βήματα:

1. Οι κληρώσεις γίνονται παρουσία Ανεξάρτητης Επιτροπής Κληρώσεων (ΕΚ) που αποτελείται από μέλη που ορίζονται από το Υπουργείο Πολιτισμού, τα οποία πιστοποιούν ότι έχουν τηρηθεί όλες οι απαραίτητες διαδικασίες (α. τελική έγκριση από την Επιτροπή Ελέγχου β. η διαδικασία δοκιμαστικών κληρώσεων) για το αδιάβλητο της κλήρωσης.

2. Πριν ξεκινήσει η διαδικασία της κάθε κλήρωσης πραγματοποιούνται έλεγχοι στις κληρωτίδες και στα σφαιρίδια από την Επιτροπή Κληρώσεων του Υπουργείου Πολιτισμού. Πιο συγκεκριμένα, γίνονται δοκιμαστικές κληρώσεις για τον έλεγχο και των κληρωτίδων και επιλέγεται τυχαία από την ΕΚ μια από τις τρεις διαθέσιμες σειρές σφαιριδίων και τα σφαιρίδια ζυγίζονται με ζυγαριά ακριβείας, ώστε να πιστοποιείται ότι οι αποκλίσεις στο βάρους τους είναι εντός των πλαισίων που ορίζει ο κατασκευαστής.

3. Οι ζυγαριές ακριβείας, οι μηχανικές κληρωτίδες και τα σφαιρίδια είναι πιστοποιημένα από διεθνώς πιστοποιημένους κατασκευαστές. Δύο φορές το χρόνο γίνεται διακρίβωση για τη σωστή λειτουργία των ζυγαριών ακριβείας.

4. Την διαδικασία ελέγχου των κληρωτίδων και των σφαιριδίων, καθώς και τη ζωντανή κλήρωση, μπορεί να την παρακολουθήσει οποιοσδήποτε εκδηλώσει ενδιαφέρον. Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών του ΟΠΑΠ στο 18280, ώστε να ενημερωθείτε σχετικά.

5. Η μετάδοση των κληρώσεων γίνεται ζωντανά από τηλεοπτικό κανάλι πανελλήνιας εμβέλειας διασφαλίζοντας και με αυτό τον τρόπο το αδιάβλητο της διαδικασίας.
Πώς ελέγχονται τα σφαιρίδια που χρησιμοποιούνται για τις κληρώσεις του Τζόκερ;

Για την ασφάλεια και τον έλεγχο των σφαιριδίων, ακολουθείται αυστηρή διαδικασία. Τα σφαιρίδια του παιχνιδιού ΤΖΟΚΕΡ φυλάσσονται στο στούντιο κληρώσεων, σε ειδικά ασφαλισμένο χώρο με σύγχρονα συστήματα ασφαλείας και κάτω από ιδανικές συνθήκες, καθώς προστατεύονται από εξωγενείς κλιματικούς ή ανθρώπινους παράγοντες. Ο χώρος του στούντιο παρακολουθείται 24 ώρες τη μέρα – 7 ημέρες την εβδομάδα από 16 κάμερες ασφαλείας που καταγράφουν κάθε κίνηση. Πρόσβαση στο χώρο φύλαξης έχουν μόνο εξουσιοδοτημένα άτομα και τα μέλη της ανεξάρτητης Επιτροπής Κληρώσεων, που ορίζονται με απόφαση του Υπουργού Πολιτισμού αρμόδιου για θέματα Αθλητισμού.

Γιατί δεν ανακοινώνονται τα προσωπικά στοιχεία των μεγάλων νικητών του Τζόκερ;

Σύμφωνα με την Ελληνική Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, δεν επιτρέπεται η δημοσιοποίηση οποιουδήποτε στοιχείου αφορά το μεγάλο νικητή χωρίς το άτομο να έχει δώσει τη συγκατάθεσή του. Ο ΟΠΑΠ σεβόμενος το δικαίωμα που έχουν οι παίκτες, δεν δημοσιοποιεί οποιοδήποτε στοιχείο σχετίζεται με τον μεγάλο νικητή.

Κατεβάστε την εφαρμογή:

Τζόκερ online (https://www.opap.gr/efarmogi-tzoker)