Προσλήψεις στον Δήμο Αποκορώνου – θέσεις εργασίας

Προσλήψεις στον Δήμο Αποκορώνου

Η ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ ύστερα από την υπ’ αριθ. 27/2018 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, ανακοινώνει ότι θα προσλάβει προσωπικό με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικού αριθμού ενός (1) ατόμου (Νηπιαγωγός), προς κάλυψη των αναγκών της επιχείρησης για τον Παιδικό Σταθμό στους Αρμένους ΑποκορώνουΟι ενδιαφερόμενες/οι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στα γραφεία της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αποκορώνου (υπόγειο δημοτικού καταστήματος Βρυσών Αποκορώνου, τηλ.28253 40314) και αρμόδιος για την παραλαβή είναι ο υπάλληλος κ. Μπραουδάκης Ευάγγελος, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από 08:00 έως 15:15.

Η παρούσα θα αναρτηθεί για 5 ημέρες στον πίνακα ανακοινώσεων της Κοινωφελούς Επιχείρησης και του Δήμου Αποκορώνου και οι ενδιαφερόμενοι θα υποβάλλουν την αίτησή τους και τα δικαιολογητικά έως και την Δευτέρα 7 Απριλίου 2018.

 

 

Πρόσληψη3 (τριών ) καθαριστριών με σύμβαση μίσθωσης έργου σε Σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου μας.

Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων με τα σχετικά δικαιολογητικά, θα υποβληθούν στο αρμόδιο γραφείο του Δήμου Αποκορώνου (Βρύσες Αποκορώνου) τηλέφωνο: 2825340308 Υπεύθυνη κ. Αικ. Κοτσιφάκη καθώς και στην αντίστοιχη σχολική μονάδα μέχρι και την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2017